About Author

8 kommentarer

 1. Der har vi det!! Svart på hvitt, og det er så deilig å vite at galskapen er blitt så stor at den synes lang vei. Tina Fey er morsom, dette var virkelig godt sagt.
  Jeg er fortvilt over at unge jenter er akkurat som da jeg var ung (og utrolig flott uten å vite det) !!!!
  Ikke le! Jeg var lang og hadde former, men jeg trodde jeg var tjukk! Tenk om noen hadde sagt til meg at valpefett og former er noe som forandrer seg voldsomt i de årene da vi er mest sårbare ang. utseendet vårt.
  Mødre, vær obs! Dette som Tina skriver, burde vært skolepensum!

  • Er det ikke rart med det, Vicky.. når man er ung og smekker, da bekymrer man seg noe så utrolig over usynlige og ikke-eksisterende problemer med utseendet! Ja, mødrene har et helt klart ansvar her altså. Ikke minst, for de oppvoksende jentene får da virkelig bombardert seg med inntrykk av hvordan man «bør» være.

 2. Ingen, absolutt ingen hetroseksuelle menn mener dette. Små føtter, hofter som en niårig gutt (???), magemuskler som en lesbisk gym-eier… Øh.. Nesten ingen menn ønsker _noe_ av dette, og absolutt ingen forventer det. Kanskje du finner det i dameblader, men hvorfor kjøper dere dem da? Hvorfor gidde å se på TV-programmer eller støtte noen som har teite idealer? Hvis det er skrudde venninner som mener dette, hvorfor ikke bare slå seg sammen med noen damer som har beina plantet på jorda og ignorere skrullene? Det er bare dere selv som holder dette i gang. Regner med det hun mener er at det er for mye stress å dra seg på trening en gang i blant og faktisk ta i litt og ikke stappe etehølet fullt av is og potetgull så fettet tyter ut på sidene uten at man brenner det etterpå. Ok, de aller fleste menn liker ikke feite og utrente damer, men det er nok av desperate menn der ute som tar til takke med hva som helst samme om de liker det eller ikke, så hva de liker er egentlig ikke så vesentlig.

  Som mann er du derimot prisgitt damenes smørbrødliste på 143 punkter for å komme i betraktning. Du kan ikke bare ignorere kravene om å være høy og kjekk, ha bra jobb med god inntekt, være tøff men samtidig myk og en god venn etc. ad infinitum, for da blir du værende alene. I motsetning til dette innlegget er dette et reelt problem – norske damer har så urealistisk høye krav til menn at mange heller vil dele på et lite antall som oppfyller fantasikravene deres enn å ta til takke med noen på sitt eget nivå. De mennene som puler mest har selvsagt ingen planer om noe langt forhold med dem, de vil ha noen som matcher dem selv. Resultatet er et stort antall tapere hos begge kjønn, med påfølgende tragiske konsekvenser for enkeltpersoner og samfunn på sikt.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.