Kreativ med Pinterest som inspirasjonskilde ~ Hjertegirlander

4

Som mange andre har jeg selvfølgelig hevet meg på Pinterest-bølgen – den nye, store snakkisen i sosiale medier.

Du finner min Pinterest-profil her. (Det er ikke sååå mye der enda, tar det litt etter litt!)

Mange snakker om at Pinterest blir mye brukt av kvinner til å dele bilder av klær og interiør, men det er selvfølgelig så mye, mye mer enn det.

Et godt tips er å finne folk å følge som deler gode hobby-tips.

For ikke så lenge siden fant jeg en pin av en nydelig, lilla hjerte-girlander her, som opprinnelig kom fra denne bloggen. Jeg pinnet den, og tenkte at jeg skulle spare den til senere bruk.

Så kom det plutselig en anledning, da vi skulle feire Lille Sprells bursdag her. 🙂 Jeg ville selvfølgelig lage et kort, og noe til å dekorere med på bordet til bursdagsfrokosten, og da falt tankene på denne girlanderen som jeg hadde sett.

Under kan dere se et par bilder av mitt forsøk. Hva syns dere? 🙂

Lille Sprell ville gjerne lage sånn selv, så jeg har lovt at neste gang hun kommer skal vi frem med skjærebrett og stiftemaskin. Dette er enkelt og kjapt, og krever ikke mye instruksjon. Lett å få med barna på, med andre ord! Kanskje et tips for noen andre også?

Og instruksjonene til girlanderen finner du altså i billedserien her

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Hva er pinterest? Jeg fatter ikke, men ser at «alle» bruker det nå…kanskje jeg har litt tungt for det hehe..

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.