Vil du ha en ORANSJE neglelakk? :-)

16

I forgårs var jeg en tur på min lokale VITA-butikk, og de hadde tatt inn neglelakkmerket ESSIE! 

Stor glede, for det er et av mine favorittmerker. Butikkdamen var kjempeoverrasket, for de hadde solgt ut av flere farger bare dager etter at lakken var kommet i butikk. Jeg var ikke  overrasket kan du si… 😉

Jeg klarte selvfølgelig ikke å dy meg, og måtte ha med meg en lakk hjem. Det ble den spreke oransjefargen Meet Me At Sunset. 

Men da jeg kom hjem og skulle innlemme den i samlingen – da hadde jeg den faktisk fra før!

Tenkte derfor at en av dere kan få glede av at jeg er litt susete i hodet i alle fall…. 🙂 Derfor trekker jeg en tilfeldig vinner fra kommentarfeltet som får tilsendt denne oransje neglelakken.

 

Reglene for «konkurransen» er svært enkle:

1. Du må legge igjen en kommentar om at du har lyst på neglelakken – med en gyldig e-postadresse i e-postfeltet som jeg kan kontakte deg på om du vinner. (Ikke synlig for andre.)

2. Konkurransen varer frem til onsdag 14. mars klokken 12.00. Kommentarer lagt igjen etter dette tidspunktet blir ikke tatt med i trekningen.

3. Kommentarene får nummer, og det blir trekning med random.org.

4. Vinneren blir kontaktet på e-post, og får neglelakken tilsendt i posten så snart jeg kommer meg på postkontoret. 🙂

 

Håper at dere vil delta i denne vår-friske neglelakk-trekningen! 😀

Share.

About Author

16 kommentarer

 1. HaHaHa nå måtte jeg le godt her 😆
  jeg gjør likedan selv støtt og kommer «hjem» fra nettshoppingen med dobbelt opp noen ganger men heldigvis er det alltid noe en kan spise (helsekost) så det legges på lager i påvente av at jeg går tom for noe. Jeg tror jeg ville bli lekker til påske med den neglakken å sier TUSEN TAKK hvis jeg «vinner» selv om jeg egentlig ikke er så vant med å bruke neglakk så er det koselig til enkelte dager og anledninger.

 2. hihi, kjenner meg igjen i det – ikke bare skjedd én gang at jeg har kjøpt en dvd jeg har fra før 😉

  Overtar gjerne denne freshe neglelakken, jeg!
  Og du – takk for tipset om at de nå har fått Essie på Vita! Vet hvor jeg skal ved første luftetur 😉

 3. Anne Kristine on

  Åå, den var lekker du:) Er innom bloggen din rett som det er men har ikke lagt igjen kommentar enda selv om det har vært nære på;) Du skriver om mange gjenkjennelige ting og har en deilig blanding av sykdomsalvor og hverdagsluksus. Må prøve dette merket, jeg er elendig på neglelakk, så mye jobb a gitt å holde det pent.. Men kanskje denne sorten er løsningen? VITA får nok et besøk, men er jo gjerne med på trekningen av denne kule lakken:)

 4. Hihi, kjenner meg igjen der, ja! 😉

  Måtte bl.a. sende mannen tilbake til butikken etter vi hadde vært på Mammutt-salget. To av bøkene jeg kom hjem med, hadde jeg nemlig i bokhylla fra før! Og selv om jeg ikke leser så mye bøker akkurat nå, er håper stort om å snart lese bøker igjen!

  Jeg la merke til det neglelakkmerket i en annonse i avisen i dag, forresten. Tror nesten jeg må lete opp avisa igjen…. Og huske på å gå innom VITA neste gang jeg er ute.

 5. Surrehue Cathrine! 😛

  Men flaks for oss 🙂 Jeg deltar herved i konkurransen, for den neglelakken var fresh! Og Essie skal jo være et godt merke.

 6. Åh, elsker orange neglelakk, bruker mye det, fargen passer meg godt..Denne har eg ikkje prøvd.. Må ut eller sitte med åpent vindu for å lakke negler, tåler dårlig lukter, og å lakke negler lukter! Men det går bra ute! Og nå på vår og mot sommer så er det enda lekrere mot litt brunere hud. Ønske meg og smiler fint..:) 🙂

 7. Jeg stod i butikken og så på denne for ikke så veldig lenge siden, og syns den var utrolig kul. Dessverre hadde jeg ikke penger på konto – what else is new – så jeg måtte sette den pent tilbake igjen. Derfor kunne jeg godt tenke meg å vinne den! 🙂

  Ha en superfin dag, og kos deg masse!

 8. Åh, den er så fin! jeg har akkurat fornyet meg i Essiefarger hos H&M, men den ble ikke med hjem. Så da kan jeg jo alltrids håpe på litt hell her:-)

 9. Er denne neglelakken «trygg»? Har lest at det er strengere krav til maling (som man skal ha på veggen) enn til neglelakk (som man skal ha på neglene, på kroppen).

  • Alle Essies neglelakker og negleprodukter er «DBP, Toluene and Formaldehyde free», og det regnes for å være bra, så vidt jeg vet. 🙂

   For mer detaljer enn det må du nok spørre noen som er mer ekspert på neglelakk-kjemi enn meg. 🙂

 10. Hei:)

  essie neglelakkene har blitt en favoritt hos meg den siste tiden:) og spreke og glade farger er hjertlig velkommen hos meg, da jeg priser våren som er i annmasj.. det er deilig å gå mot lysere tider og få litt farge inn i hverdagen, så en oransj neglelakk hadde vært ypperlig:)

 11. Hopper opp å ned og danser på SerendipityCat-bloggen 😆 og synger: «Jeeeeeeg har fått meeeeeeeiiiiiiiiil 😆 Nå blir det knalloransje negler til påske 😆 TakkeTakkeSnilleSøteSerendipityCat 😀 og atpåtil idag som jeg har tippi vikinglotto også, krysser alt for at lykken fortsetter utover kvelden hehehe

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.