Fru Irritert og Juletreet

9

Vi har ikke noen stor uteplass her vi bor, men en liten balkong er det nå i hvertfall. Dessverre har den de siste månedene vært skjemmet av et stort utyske som har gjort meg mer og mer irritert for hver dag som har gått.

Jeg snakker selvfølgelig om det legendariske Juletreet, det vi knapt nok fikk plass til i stua. Nå har vi bikket over i mars, og likevel står altså stikkemonsteret her enda. Riktignok har vi fyringsforbud slik at vi ikke får brent det opp slik vi har gjort før, og riktignok har vi vært bortreist store deler av februar… men likevel!!

Min irritasjon over dette treet tippet over i dag. Det er snart vår for svarte, jeg vil rydde og få det fint på balkongen!

20120305-140342.jpg
~ Gammelt juletre, stikksag og nyinnkjøpt verneutstyr fra Jernia

De som kjenner meg godt vet at når jeg først får en idé om et slikt Prosjekt, så skal det helst gjennomføres med én gang. Så på tross av en egentlig ikke så bra form etter familiehelg med Lille Sprell, travet jeg meg ned trappene og fikk handlet det jeg trengte på Jernia. Stikksag fant jeg i boden, mulig det ikke er det beste å bruke, men hey! Power-tool til Mor! 😀

Etter å ha brukt ti minutter på å klare å slå på saga (trikset var å faktisk slå på strømmen til stikkontakten ute!), så var jeg i gang som en ekte skogsarbeider!

20120305-140803.jpg
Skogsarbeider-Cat, fotografert av vaskedama!

Det gikk egentlig ikke så verst! Så selv om ryggen min nå kjennes ut som om den har revnet i to, må jeg si at jeg faktisk er ganske så fornøyd med meg selv!! Men å bære bort rasket, koste, spyle etc. det tar jeg en annen dag…

Nå har jeg fortjent sushi til middag vel?? 😀

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. wow tøffe dama 😀
  Du har nok fortjent noe langt bedre enn sushi til middag vel.
  Du vet uttrykket «jula varer helt til påske» hihihi en stund til ennå.

 2. Ha ha…fikk meg en god latter her….og kjenner det igjen. Tar du juletredødarrunden etterhvert. Vi har et utyske her utenfor….. Du gjør deg forresten godt i verneutstyr 😉

 3. Hi hi! Flink du! 🙂
  Du har absolutt fortjent sushi og ellers det du måtte begjære etter en slik innsats. 🙂

  Ha en fin ettermiddag/kveld.
  Håper du ikke får baksmell med helsa di etter prosjekt juletre.

  Klem <3

 4. Som en ekte tømmerhogger får du krydre sushien med noen ferske skogsmaur og koke lavsuppe til forrett. Det har du ærlig fortjent etter en slik innsats. 😀 Dessert er det vel heller vanskelig å finne i skogen på denne årstiden, men ellers ville du virkelig ha fortjent det også!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.