Borte, men ikke helt borte. :-)

15

Blogging og nettliv har måttet vente i det siste.

Det har vært en hektisk start på året for meg med mye praktisk å ordne i det «virkelige» liv. Ganske (tenker vi sier ekstremt…) intenst har det vært, og med ekstra dårlig form har hver dag mildt sagt vært en utfordring.

Da forrige ukes nettdebatt startet med utgangspunkt i Tidsskriftets lederartikkel om ME-forskning og bloggmakt måtte jeg rett og slett si pass. Om jeg skulle ha involvert meg, måtte jeg hatt krefter til å skrive det jeg virkelig ville skrive og delta i debatten. Det hadde jeg ikke sjans til å klare, der jeg lå på sjette døgnet med intense smerter og dertil hørende medisinering. Derfor har det vært rimelig taust fra meg om dette. Selv om det har kledd i fingrene…

Nå har min kjære ektemann og jeg tatt en aldri så liten pause fra alt faktisk, og skal ha litt tid til hvile og hverandre. 🙂

Håper dere alle har så gode dager som overhodet mulig!!

20120129-203358.jpg

~ Cute Spring Birds ~

Share.

About Author

15 kommentarer

  • Takk!! Det er lett å bli revet med eller strekke seg for mye i den ene eller den andre retningen…. Men jeg blir flinkere til å holde balansen og kjenne på hvor grensene går, jeg blir det! 🙂
   Håper du har det så bra som mulig. Klem

   • Jeg har tenkt litt på at jeg sa ENJOY til deg….
    For når noen sender meldinger til meg eller sier i telefonen at de håper jeg har en nydelig dag, eller KOS deg masse…osv,- så er realiteten at man ligger brakk og blir sykere av det minste: da er det så forferdelig langt unna til å ha en nydelig dag!
    Det hadde jeg når jeg satt midt utpå fjorden og fisket, eller når jeg reiste meg opp om morgenen uten å måtte legge meg igjen fordi jeg blir for dårlig av å vaske fjeset eller ta en dusj.
    Så jeg liker absolutt ikke ønsker om en nydelig dag! Det ville vel ingen si til en som var kjempesyk av kreft eller MS eller om så bare influensa???
    Jeg VET hva de mener, og jeg vet at de mener det godt. Men jeg påberoper meg retten til å sørge over at nydelige sekunder er luksus som gjerne kommer av at jeg av egen styrke gjør alt jeg kan for å se positivt på ting. Å ønske meg en nydelig dag føles som et slag i ansiktet, for å være helt ærlig.
    OG så, Cathrine, sier jeg til deg: Enjoy! Som om det at du ikke blogger like mye hele tiden skulle bety at du kunne ha det superdeilig hele tiden!

    Så godt ment. Men egentlig tullete? Så jeg ble glad for ditt alltid så positive svar. Men jeg burde heller ønske deg best mulige dager, så mange gylne øyeblikk som dere greier å tyne ut av dagene!!!
    Ha det så bra som mulig!
    Med andre ord!

    • 😀 Jeg forstår akkurat hva du mener Vicky! Nå hviler vi, koser oss og gjør ting sammen. Det er klart, dagene blir ikke automatisk 100% bedre selv om man tar en pause.. Men dine gode ord og din hilsen er klart forstått og vel mottatt! <3

     Jeg har det jo litt sånn at det er egentlig på "medium-dagene" jeg er mest på nett; ikke på de dårligste dagene og ikke på de beste dagene. Men når jeg bare må ligge OG samtidig klarer å forholde meg til nettet.

     Men nå er det altså mest prioritering, siden jeg har tid med mannen..;-)

 1. Ta vare på deg selv, håper formen blir bedre snart 🙂 Det høres ut som om du er bevisst på hva som fungerer for deg, og ikke noe er bedre enn det.

 2. Man kan ikke gjøre alt man har lyst til, så da blir man nødt til å prioritere…

  Har lagt merke til at jeg stort sett blir nødt til å prioritere jobben, men det er vel egentlig ikke så ille?

  Håper dere får noen fine dager sammen!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.