Vårens neglelakk 2012 ~ Dior Garden Party

8

«After women, flowers are the most heavenly creation.» ~ Christian Dior

Diors vårkolleksjon er inspirert av Christian Diors fantastiske hage fra hans barndom i Normandie, hvor han blant annet plantet en fantastisk rosehage. 

Kolleksjonen består av:

 • Garden Clutch (Limited Edition)
  • Makeup for øyne og lepper. En trio med øyenskygger, en farge Dior Ultra-Gloss og en Lip Maximizer. Finnes i to fargekombinasjoner: Milly Garden #001 (eksklusivt for Nordstrom og Dior.com) og Granville Garden #002
 • 5-Coleurs Garden Edition (Limited Edition)
  • Garden Pastels Pale pink, gul og skinnende grønnfarger.
  • Garden Roses Soft pink, fiolett, sølv og lilla.
 • Vernis Garden Party Scented Laquers (Limited Edition)
  • Waterlily (#504)  lys grønn
  • Forget-Me-Not (#694) lys mauve
 • 3-Couleurs Eyeshadow
  • Smoky Garden (#461) (ekslusiv for Dior.com )
 • Rouge Dior Lipcolor
  • Corolle Pink (#363)
  • Tulip Pink (#448)
 • Ultra-Gloss 
  • Socialite Pink (#152) (kun Dior.com)
  • Party Lilac (#396)
  • Pretty Rose (#452)

For produktbilder – se bl.a. Temptalia

Men det er selvfølgelig neglelakkene jeg er mest interessert i!!

Vårkolleksjonen har to neglelakker i limited edition, to friske farger i dus grønn med shimmer og en myk lilla farge. Neglelakkene er parfymert, noe som gjør at de har en lett duft av blomster. Men det blir ikke overveldende, og er faktisk et behagelig avbrekk fra vanlig neglelakk-lukt.

Waterlily #504

Dette er nok den mest spennende lakken av de to i Garden Party-kolleksjonen, og jeg ser for meg at den kan bli en hit utover våren. Mikroshimmeret er faktisk helt nydelig, og selv om jeg var bittelitt skeptisk til en lys grønn farge på neglene ser jeg at dette kan bli skikkelig lekkert. Spesielt når vi får litt mer farge på vinterbleke hender! 🙂

 

Forget-Me-Not #694

En dus og vakker kremlakk i en lavendelfarge jeg faller for med en gang – selvsagt, den er jo lilla! 🙂 Likevel ser jeg ikke denne som noe spesielt unik, jeg kan finne flere lakker i samlingen som ligner veldig på denne.

Begge lakkene er enkle å påføre og dekker godt med 2 lag. Jeg har en tendens til å legge litt tykke lag ser jeg, og kunne sikkert ha lagt 3 tynne lag i stedet. Tørketiden er god, jeg bruker gjerne Poshe sin overlakk.

Det er noe med å se den lyse grønne og den lilla fargen sammen, jeg synes de passer godt til hverandre og er veldig vårlige. Spørs om jeg må komponere et antrekk i disse fargene om ikke lenge… 🙂 Må si at jeg sikler litt på en øyenskygge-palett også…. men jeg har så mye som ligner, så jeg får vel heller prøve å være kreativ med de palettene jeg har!

Vårkolleksjonen ble sluppet nå i januar, og skulle være å finne både i parfymeri og på eBay for de som foretrekker det.

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Åh, herlige farger!
  Det øverste bildet var bare i en nydelig nyanse! <3
  Oj, lukt på dem? Det må sjekkes en gang jeg besøker deg! hihi 🙂
  KleM

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.