Topp 5 kommentatorer ~ 2011

10

20120112-071853.jpg

Det har tatt sin tid, men endelig har jeg fått sett på listen over topp-kommentatorer på bloggen for 2011!

Som dere vet kjører jeg hver måned en veldig uformell «hyllest» av de som har vært mest aktive i kommentarfeltet her på bloggen. Det er min måte å si tusen takk for alle de flotte, interessante, kloke kommentarene dere legger igjen!

Og selvfølgelig må vi ta en oppsummering av året som gikk! 🙂

Her er listen over de fem mest aktive kommentatorene på ~SerendipityCat~ i 2011!!

femteplass finner vi Ida!! Med bloggen «Green is the new black»  serverer hun oss stadig lekre og sunne oppskrifter til inspirasjon og glede.

fjerdeplass kommer Renate, som har en nydelig blogg med både bilder, tekst og andre kreative innslag. Sjekk re-creative.net!

tredjeplass holder en knakende kjekk dame til, den kloke og reflekterte psykologen Anna-Lena!! «Et liv å leve» heter hennes blogg, og er vel verdt å besøke jevnlig!

andreplass er det ei tøff og kul dame som kaller seg «Sexy Sadie». En bloggvenn over flere år, og hun skriver så jeg rett og slett rødmer noen ganger… på en bra måte! 😉 Hennes blogg heter «Sexys Hangarounds».

Og da dere… da må vi ta frem Grand Prix-stemmen her, for nå er det ganske straks tid for å avsløre den mest aktive kommentatoren i 2011!!

Nå må dere da altså se for dere at jeg står iført den lekreste Valentino-kreasjon (kan jo ikke være noe dårligere enn Mette-Marit!) på en opplyst scene med en lukket konvolutt i hånden…

….og vi åpner konvolutten for å avsløre prisen for mest aktive kommentator i 2011 … 

20120112-072151.jpg

Fanfare og jubel!! Stående applaus fra salen!!! 

Kjære Bell4trix som jeg ble kjent med gjennom bloggingen ikke lenge etter at jeg startet tror jeg, og som har blitt en virkelig god venn både på nett og utenom! <3 En flott dame som dessverre ikke blogger aktivt lenger, men som på bloggen «Bell4trix Lyser Opp HimmeleN» har vært en skikkelig forkjemper for ME-saken, i tillegg til ufattelig mye innsats på pasientblogger, forum og mye mer!!

Gratulerer til alle topp-kommentatorene, og tusen, tusen takk for «deltakelsen» i 2011!! 🙂 Håper dere har lyst til å henge med utover i 2012 også!!

Share.

About Author

10 kommentarer

  1. Næh, så morsomt da! 🙂 Og jeg som har vært så passiv i høst og vinter, pga. formen. Tusen takk for fine ord! 🙂

    Hipp hurra for Bell4trix, og -deg, Cat! 🙂
    Ha en god dag!

  2. En helt egen tilværelse her inne på bloggen din, ikke rart du har mange besøkende! Nydelige bilder fra Rødehavet ved siden av her! Tusen takk for titten!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.