Tradisjoner

10

Det er noe vakkert, vemodig og litt rørende hvert år når jeg pakker opp ulik julepynt. Noe er ting jeg har hatt siden jeg var barn, noe er helt nytt. Noe kommer fra mormor og bestefars hjem, andre ting har mamma gitt meg.

Juleting har etterhvert fått sine faste plasser her hjemme. Det er tross alt vår femte jul sammen. 🙂

Nå er dette våre tradisjoner, nå har vi Lille Sprell som spør om vi skal gjøre det og det på samme måte som i fjor.

Det er trygt, nært, vakkert og fylt av kjærlighet. Aldri føler jeg hjemmet vårt så nære som når det er jul i huset.

<3 20111220-132313.jpg

Share.

About Author

10 kommentarer

    • Ja, det er jo litt snedig! 😀 Tenker på at det er egentlig relativt kort tid jeg har bodd her, likevel har «alt» fått sin faste plass allerede.

      Samtidig blir det jo noen endringer her og der, spesielt når fruen finner noe lekker, ny julepynt… 😉 Farlig med de der butikkene!

  1. det er trygt og godt å pynte «sånn som det alltid har vært». Ifjor prøvde jeg meg på noen nye løsninger, men dattera var snart til å sette det slik det skulle være.

  2. I år blir en veldig spesiell jul for meg, antageligvis den siste med min far på 64 som har uhelbredelig lungekreft med nå etter hvert kraftig spredning. Merker hvor mye tradisjonene kommer til å bety i år, selv om det kommer til å være vemodig. Det har virkelig gått opp for meg hvor mye tradisjoner kommer til å bety når jeg tar med meg minnene om ham videre når han er gått bort.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.