Tid for julekalender!

7

Da er endelig dagen kommet – vi kan åpne julekalenderen!! <3

Tradisjonen tro er det jeg som lager pakkekalender til min lille familie, og den skal det være pakker til alle tre på.

20111201-100131.jpg

Selve kalenderen er brodert av min kjære mamma, og den er jeg veldig glad i. Det ligger mange timers arbeid og mye kjærlighet bak en slik!

Jeg synes alltid det er så koselig å stå dagen før 1. desember og feste på pakkene og gjøre klar kalenderen. 🙂 Dessverre fårikke Lille Sprell åpnet kalenderen i dag som planlagt, men da blir det heller to gaver nårhun forhåpentligvis kommer i morgen.

20111201-100440.jpg

Mannen mente at jeg kanskje hadde gått litt av skaftet med årets kalender, men slike ting hører vi ikke på. Kalenderen er faktisk akkurat slik den skal være! 🙂 Det blir like mye overraskelse til både liten og stor – jeg gleder meg masse!

20111201-100908.jpg

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Så koselig! En liknende julekalender som det jeg er vant til.
    Min mor har også sydd den, og jeg får gaver på den når jeg kommer «hjem» for julen! 🙂
    Veldig koselig og er noe jeg forbinder med jul! Koselig å se din! 🙂

    God advent! KleM <3

  2. Åhh, så gøy med pakkekalender:) Jeg må si jeg savner min sjokoladekalender i år, første året uten 🙁 men har en flax kalender, så kan jo håpe på noen kroner istedet 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.