Det hele og fulle referatet fra Erfaringskonferansen om CFS/ME 11.11.11

6

Den 11.11.11 deltok jeg på en Erfaringskonferanse om CFS/ME som Helsedirektoratet arrangerte. 

Nå kan du laste ned hele referatet fra den dagen som PDF. 

Håper det kan komme til nytte og glede. Her kan man lese både om diagnostisering, faktorer som fører til bedring, pasientberetninger, innlegg fra brukerorganisasjonene og konkrete tips og råd fra erfaringer med pleie av en alvorlig syk pasient.

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. hilde traaseth on

  Hei Cathrine.
  Jeg har fulgt bloggen din ganske lenge nå – bor i vakre Trondheim. Hjertelig tusen takk for all nyttig informasjon og personlige refleksjoner som du deler med leserne dine. Vi er mange som setter stor pris på din flotte innsats, som gjør at det er mindre ensomt og litt lettere å være syk!
  Varm klem fra Hilde

  • Hei Hilde! Da bor du i min hjemby, artig med flere trøndere på besøk. Tusen, tusen takk for at du leser og liker. Det her med å kunne ha kontakt med andre i samme situasjon, selv om jeg er så dårlig, det er gull verdt for meg. Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten å kunne snakke med andre pasienter på nett.
   Stor klem tilbake! 🙂

 2. Regner med at en krasj er sannsynlig etter en slik umenneskelig innsats. Vi venter på deg i den andre enden av tunellen!

  • 🙂 Kræsja ganske bra på fredag etter å ha vært på konferansen. Helga var ikke så grei. Men fordelen jeg har hatt de siste dagene er at jeg kan ligge helt stille i mørket alene og kjøleskapet er fullt og alt er egentlig tilrettelagt for maks hvile.
   Så får vi bare prøve å stabilisere det!
   Jeg er i alle fall glad (og litt overveldet) over all den positive tilbakemeldingen som har kommet på det jeg har lagt ut! Er helt herlig når folk sier at de kan ha nytte av det.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.