Liveblogging fra boklanseringen av «De bortgjemte»

20

Sted: Cappelen Damm, Oslo

Tid: 19.00

Forfatter: Jørgen Jelstad – «De bortgjemte»

Paneldebatt med blant annet: Øystein Fluge (kreftlege og forsker ved Haukeland sykehus), Ola Didrik Saugstad (professor i medisin), Laila Dåvøy (stortingsrepresentant), Maria Gjerpe (lege og helseaktivist).

Jeg forsøker å liveblogge fra paneldebatten, følg med! 🙂

 

Share.

About Author

20 kommentarer

 1. Tusen takk, Cath!
  Men blir det ikke fryktelig stressende for deg? Jeg ble litt bekymret for deg jeg nå, for du må jo bruke mange sanser for å greie det der. Overbelastningsfare…Hilsen hønemor Vicky

 2. Fantastisk å kunne følge dette slik. Er SÅÅÅÅ Takknemlig og rørt til tårer.
  Takk for at du gjorde dette Cat! Setter kjempestor pris på det! 🙂

  Og alle de flotte menneskene der, så takknemlig for hver og en av dem!
  Det Ser så mye lysere ut nå som man har resurssterke folk som kjemper for oss.
  Jeg legger meg også i kø -vil så gjerne ha være prøvesnegle! 🙂

  KleMmmmm

 3. Nå ser jeg, Cathrine, jeg er bare SÅ imponert over at du har klart å blogge i sanntid. Jeg var jo så heldig at jeg klarte å komme meg dit, men jeg skal lese hver setning her med «Lupe» altså, KJEMPEJOBB!! SÅ FLOTT FOR DE SOM IKKE KUNNE ELLER VAR FOR SYKE TIL Å KOMME!! STOOOOR klem fra Kjersti

 4. Utrolig flott jobbet. Selv om jeg ikke fikk lest det før det hele var over, var det en kjempegod erstatning når jeg ikke hadde anledning til å være tilstede.

 5. Da har vi kommet oss vel hjem 🙂 Cathrine er utslitt og sovemasken er på, men gøy å komme seg ut av huset og gjøre noe som hun brenner for. Jeg vil også takke alle for de hyggelige kommentarene og håper at for dere som ikke kunne være der at dette var til hjelp for dere alle.

 6. Tusen tusen takk til alle som fulgte med, og som har klikket «Liker» 🙂

  Det var veldig mange gode kommentarer fra dere, og jeg skal følge opp spørsmålene. Dessverre ble det så hektisk med mingling etter debatten at det var vanskelig å få spurt de enkelte paneldeltagerne om mye. Men – jeg har fått hilst på og takket alle i panelet, og sagt at vi setter STOR pris på dem alle sammen.

  Så fikk jeg møtt mange, mange GODE folk der – blogg og twitter og FB-mennesker jeg ikke har møtt før, men jeg er helt rørt over å endelig ha møtt en del av dere live for første gang. Om jeg virket fjern og overlegen så var jeg altså ikke det, men veldig susa og oppgira og oppmerksomheten var som en hoppende gresshoppe. 🙂

  Arrangørmannen fra Cappelen fortalte at de ALDRI hadde hatt så mange mennesker på en boklansering før, og dette for en bok som egentlig er relativt smal i tema. Det var superhyggelig syns jeg!

  Veldig artig at livebloggingen ble så godt mottatt. Jeg lar den ligge her ute på bloggen, men vet ikke om CoveritLive har noe med at det forsvinner etter en stund – det skal jeg sjekke. Har uansett tatt vare på alt i et dokument, så det går an å legge ut referat i ren tekstform etter hvert også. Herlig!!

 7. Flott. Saugstad, Dåvøy, Fluge og Jelstad er virkelig helter. Og Mella selvfølgelig.

  Da er det bare å håpe at boka til Jelstad blir pensum for medisinstudentene… 😉

 8. Takk!
  Jeg var ikke klar over live-bloggings, men har lest gjennom nå.

  Fantastisk at du presenterte dette for oss, Cat!

 9. Pingback: Fyldig referat fra paneldebatten på boklanseringen av "De Bortgjemte" 10.11.11 | ME-nyheter

 10. Pingback: » Referat fra boklanseringen på Forlagsliv

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.