NOTD: Ozotic Pro Eclipse #505

4

Mens jeg sitter her og har en roooolig dag, går det opp for meg at det har vel egentlig vært svært lite glam og moro her i det siste.

Det må vi selvfølgelig gjøre noe med! 🙂 Vi kan jo ikke ha bare alvor heller.

Derfor tenkte jeg å vise dere en lakk jeg skaffet meg for en stund tilbake – Ozotic Pro 505. Dette er en duochrome/multichrome lakk – altså en lakk som skifter i mange farger. Den er for tyntflytende til å ha for seg selv (synes i hvertfall jeg da), så jeg la den over en Dior-lakk jeg snublet over i samlingen.

~ Dior #887 Purple Mix & Ozotic Pro #505 ~

Det som er så spennende med slike lakker er jo det fantastiske fargespillet man kan få i dem. Ozotic Pro 505 går fra klar lilla til det mørkeste grønn og er innom en god del andre farger på veien. Helt avhengig av lyset er det vanskelig noen ganger å tro at dette er den samme lakken.

Er den ikke flott?? Jeg fant denne lakken på eBay, etter å ha surfet litt rundt etter forskjellige godbiter. Det er sikkert andre plasser å få kjøpt Ozotic Pro også, jeg er ikke helt sikker.

En ting er i alle fall sikkert, og det er at jeg skal ha flere slike lakker, for dette var skikkelig moro. 😀

Du finner også noen riktig så snacksy swatches av denne hos Nailin’ It!

En riktig god lørdags formiddag videre!!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Hadde det ikke vært for at neglene mine ramler av når jeg bruker neglelakk, så hadde jeg virkelig latt meg inspirere av alle de fantastisk flotte neglelakkene dine! Vel, der sparte jeg de pengene… 🙂

  2. fy flate så deilig den der var.

    Selv har jeg vært litt lat på neglelakkfronten i det siste, pga neglene har vært flisete å jævlig. Dog lakkerte jeg dem grønne i formidadag, deilig, deilig.

    • Ah, herlig! Jeg hadde dessverre en skikkelig skade her i sted hvor jeg kom til å flerre av meg halve neglen på høyre hånd. Lanken ble ikke like lekker med plaster gitt..

      Men men.. i morgen går Deborah Lippmanns «Brick House» på – det er en deilig høstfarge.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.