Sosial i høstsola

5

Vel, på tross av litt sinnautbrudd i natt, så er det da ikke helt forferdelig heller. 🙂 Takk for gode kommentarer forresten, jeg har nok verdens beste blogglesere! <3 De siste par dagene har jeg prioritert kreftene på å klare litt sosialt samvær. Ganske etterlengtet, siden sist gang jeg var sosial med noen andre enn mann og bonusbarn var før sommeren. Så i går hadde jeg besøk av en venninne, og i dag var jeg faktisk ute på tur og besøkte en annen venninne!! Kjempehyggelig, og veldig godt å få snakket om alt mulig mellom himmel og jord og minst mulig om sykdom egentlig. 🙂 Dessuten hadde vi årets første fårikålmiddag i går, og jeg spiste til jeg var så mett at jeg bare måtte rulle bort til sofaen. Jeg digger høstværet som er i Oslo i dag med sol og strålende farger på trærne. Håper at vi får en høst med mange slike dager. Nå er det familiehelg igjen, men jeg har planer om å tilbringe det meste av helga i sengen. Føles litt egoistisk å ha "brukt opp" kreftene på meg selv og venninner, men noen ganger må det faktisk være sånn. Så det blir nok lite aktivitet fra min side i hvertfall, og beskjed om å ikke smelle med dørene eller hoie og sprette inne! Neste uke blir det dessuten utfordrende nok, med flere viktige avtaler og forberedelser til høstferie med familien. Det må det lades opp til! Håper dere alle får en strålende helg!! 20110923-161856.jpg

~ Årets første fårikålmiddag ~

20110923-161950.jpg

~ Ute i høstsola hos venninne på Slemdal, så deilig å sitte der og skravle og se på trærne med fine høstfarger! ~

20110923-162141.jpg

~ Ristet brød med kantarellstuing – skikkelig nammis! Ble skikkelig bortskjemt i dag, dette har jeg ikke smakt på mange år. ~

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Etter frustrasjonsutbrudd i den forrige posten, kom jeg over til denne 🙂 Fårikål er supergodt! Spist det 4 ganger denne uka 😉 Og i dag hadde også jeg krefter nok til å nyte høstsola ute i godstolen 1 time, mens hunden solte seg på plenen. Kvalitetstid!
    God helg 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.