En oppfordring til å støtte Nerd Aid <3

0

Er du aktiv på Twitter, i sosiale medier eller jobber i IT-bransjen har du kanskje fått med deg initiativet «Nerd Aid» allerede?

Dette er en innsamlingsaksjon startet av Erlend Schei (@nerdegutt), og pengene går til Røde Kors sitt arbeid i forbindelse med sultkatastrofen i Afrika.

På innsamlingssidene sier han det slik:

Jeg jobber i IT/media. Jeg har god råd og godt nettverk. Jeg er sjelden redd eller sulten, og er stort sett forskånet fra verdens lidelser.

Den siste tiden er jeg påminnet om hvor fjern min hverdag er fra andres. Hjertet rives når jeg ser bildene fra sultkatastrofen i Afrika.

Med et mål om å få nerdene til å engasjere seg, satte han et mål om å samle inn 1 million kroner.

Når dette skrives (22.08, kl. 03.45), er det allerede samlet inn 747.377 kr! Målet om å klare 1 million virker kanskje ikke så urealistisk? 😀


Hundrevis av nerder har gitt sin støtte, og også mange bedrifter har bidratt med sin sum. Enten du selv er nerd eller ikke nerd eller jobber i en «nerdete» bransje – gi et lite bidrag og oppfordre bedriften du jobber i til å gjøre det samme!!

Denne bloggeren har jo tittelen «nerdeglamblogger», og skal selvfølgelig bidra i en slik nerdete kampanje! 😀

Nerd Aid er et utrolig flott privat initiativ, og har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier. Twitter har vært hovedkanalen for spredning av kampanjen, og jeg håper at denne bloggposten kan spre kampanjen i mitt nettverk også.

De aller fleste av oss har i alle fall noen kroner å avse – jeg skal yte mitt bidra, og jeg håper at du også kan gjøre det! Du kan bidra på Nerd Aids innsamlingsside her. 

 

Edelt er mennesket,

jorden er rik!

Finnes her nød og sult

skyldes det svik.

Knus det! I livets navn

skal urett falle.

Solskinn og brød og ånd

eies av alle.

 

(Utdrag fra «Til Ungdommen». Bildene er hentet fra Nerd Aids innsamlingsside).

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.