Oppmuntringsblomst

5

I dag trengte jeg en oppmuntring, og da jeg så denne fargeklatten utenfor Gutta på Haugen bare måtte den få bli med hjem. 🙂 Det er veldig hyggelig å ha masse fargerike blomster å hvile øynene på synes jeg, og selv om vi bare har en liten balkong er det utrolig hva man kan få plass til av vekster. Må vise dere mer en dag det er sol igjen. Ja, for nå er vi lei av regndager her i Oslo, bare så det er sagt!

Håper dere alle har en bra mandag da! 🙂

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Den blomsten der er jo akkurat som sola! Stell godt med den så får du sol hver dag framover. 😀

  2. Hyggelig med en liten blomst 🙂 Gult er jo en fantastisk oppmuntringsfarge. Jeg kjøpte også blomster i går: Oransje Tagetes og rosa Dahlia som nå står og lyser opp terrassen min. Hadde det bare vært litt varmere skulle jeg sittet ute, men nå kan jeg sitte inne og titte ut i stedet…

  3. This is very attention-grabbing, You’re a very professional blogger. I have joined your rss feed and look forward to in the hunt for extra of your great post. Additionally, I have shared your web site in my social networks!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.