Facebook Syndication Error – hjelp med RSS feed?

11

Jeg foretrekker å lese oppdateringer mens jeg ligger med iPaden, og bruker Reeder flittig.

Der har jeg også hatt en feed fra Facebook, med mine venners statusoppdateringer.

Men nå har denne plutselig sluttet å virke, og jeg får følgende feilmelding(hentet fra Google Reader):

De forteller meg altså at feed URL-en ikke lenger er gyldig, og at jeg må besøke facebook.com/statusupdates for å finne den nye feeden.

Der får jeg følgende feilmelding:

«You probably reached this page by entering the guid of a syndicated error message into the location bar of your browser. This probably means that you can’t see the feed that you were trying to access. This is probably because the owner of the feed changed his or her privacy settings or deleted content on the feed. You may be able to get access to the feed by contacting the owner of the content being syndicated in that feed.»

Det er tydelig at det er «noe på gang» med Facebook, og jeg har lett og lett og lett uten å klare å finne en ny URL for RSS feed av statusoppdateringer. Ikke har jeg endret noe på personverninnstillingene heller, så jeg skjønner ikke helt hva de mener med det.

Om det er noen som har vært borti noe liknende (eller bare vil ha en utfordring å pusle med hehe), så kom gjerne med forslag i kommentarfeltet! 😀Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Ja. Gå til «notifications tab» (den tredje av de tre fanene ved siden av «facebook» oppe til venstre, der du får meldinger når noen har kommentert på noe du har skrevet) og klikk deg ned til «see all notifications».

  Da kommer det opp en linje med «Subscribe» som gir deg muligheten til å abonnere via SMS eller RSS.

   • Sorry, jeg misforsto – siden jeg abonnerer på Notifications selv, så var jeg litt vel oppglødd over at jeg hadde fikset problemet for et par dager siden 🙁

    • Ja, den feeden (Notifications) gikk også ned – men den fant jeg i alle fall igjen. Hvor de har gjort av feeden for statusoppdateringer er jeg mer usikker på, har lett og lett. Kanskje de rett og slett har fjernet den?

     • Det ser ut til å være slik. Men app-en fungerer, i alle fall hos meg. Det er antakelig bedre å ha det gjennom en app, da får utviklerene av den bekymre seg om Facebooks krumspring mht. grensesnitt o.l.

 2. Its like you read my mind! You appear to understand a lot about this, like you wrote the guide in it or something. I feel that you just could do with some percent to drive the message house a little bit, but instead of that, that is great blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.