Chanel Fall 2011 ~ Illusions d’Ombre

5

Er det alt for tidlig å begynne å tenke på høstneglelakken sier du?

Vel, jeg kan være tildels enig i det….vi har jo ikke engang startet sommeren her hjemme! Men en liiiiten sniktitt på hva som kommer i høst kan vi jo bevilge oss… Ja, en titt på neglelakken nå da. Det er selvfølgelig en hel kolleksjon.

 

~ Graphite ~ Peridot Le Vernis ~ Quartz ~

Gjett om disse skal på mine fingre da…. oooh ja..!!

 

 

 

Høstfarger er fint altså!!

Men nå først – sommer!! 😀


Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Åååå… Jeg håper Quartz kan stille abstinensen etter Illamasqua Bacterium som jeg ikke kan bruke. Ganske lik på de swatchene jeg har sett. De to andre blir også spennende, tipper Perdiot blir den store hypen fremover.

    Men først et par måneder med YSL Utopian Turquoise og annen kos 😉

  2. Mmmm! Yummi! Den neglelakken der skal jeg ha! Chanel Quartz! Litt stilig den giftgrønne også, skal vurdere den! I det hele tatt vurderer jeg alle tre egentlig! De var fine! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.