For oss som digger Flashmobs, romantisk kliss og sånn! <3

6

Helt siden fenomenet flashmob begynte å spre seg i sosiale medier har tårene trilla og latteren sittet løst her i sofakroken.

Så også i dag, når jeg kom over et klipp fra et show som rett og slett heter «Mobbed» på bloggen til herixta. Jeg synes det er helt fantastisk! Ja, det er dønn planlagt, regissert og fiksa for at vi skal bli mest mulig emosjonelle. Men jeg digger det! Og at det fantes et eget TV-show som heter «Mobbed» visste jeg ikke før i dag – men jaggu skal jeg spore opp og få sett alle innslagene! Må kanskje ta det i små omganger dog, så det ikke blir så slitsomt med all grininga… 😉

Se denne videoen – se HELE – og ikke kom her og fortell meg at du ikke ble litt rørt engang…Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Hihi 🙂 Har ikke sett før nå at du har skrevet dette 🙂 Takk for linken til meg! Som du sikkert har skjønt så røres jeg på akkurat samme måte som deg, tårene bare triller hele veien gjennom klippet. Elsker at alt dette gjøres for å glede én person, og at alle disse fremmede menneskene gjør det med så stor entusiasme og glede for henne. Også er det jo amerikansk da, og med det følger jo gjerne enda flere tårer pga måten de bygger det opp på 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.