Tips til romantisk weekend søkes!

24

Om ikke så forferdelig lenge – allerede 19. juni – så feirer vi ett års bryllupsdag!

Siden jeg har en Mann som til stadighet er på reise, tenkte vi å feire bryllupsdagen med… å reise! 😀

Neida. Vi skal ikke reise så langt. Men vi trenger noen dager for bare oss to. Vekk fra leiligheten, vekk fra folk, masse tid til å sove, slappe av og spise godt. (Uten oppvasken.)

Jeg driver og sjekker litt, men som regel får man de beste tipsene fra andre som har gjort noe liknende. Så derfor spør jeg dere: Kjære internett, har dere et tips til en romantisk weekend for to, ikke så altfor langt fra Oslo?

Jeg tenker at:

 • Det helst ikke bør innebære noen flyreise, men vi kan kjøre et stykke. Norge, Sverige, Danmark… kanskje?
 • Det må være et stille og rolig sted, jeg har ikke lyst på noen «byferie».
 • Det kan gjerne være et SPA der.
 • De må ha veldig god mat!
 • Det må være litt romantisk. Jeg tenker litt sånn gjestegård, herregård…

Så, har dere noen tips?? Slå dere løs i kommentarfeltet, om vi velger å bruke tips fra én av dere kommer det en liten overraskelse! 😀

Jeg mener å ha bilde av en gård et eller annet sted i Østfold i bakhodet – en slags gjestegård, med restaurant av høy klasse, det er ikke SPA der tror jeg… men de driver blant annet og dyrker ting selv (?), noen som kan ha ideer om hva jeg mener? Ser for meg noen lave bygninger…

Vel, håper dere kanskje har noen ideer! 😀

Share.

About Author

24 kommentarer

 1. Høres veldig fint ut 🙂

  Farris bad har visst er supert spa som er fint for kjærestepar, og Holmsbu Spa & Resort skal også være bra

 2. Solstrand utenfor bergen er sånn, har vært der med jobben og det var en opplevelse. Det er et gammelt men velholdt fjordhotell, så fremsiden er ned mot kysten.

  Fantastisk mat der, lunchen er godt utvalg på alle typer, (og de vet hvordan lage mat for de litt sære matallergikerne også, om du har noe slikt. )Noen av rommene er flottere enn andre, jeg mener rom 303 lå i den gammle delen, men spør etter et rom med utsikt. Spa der. du kan svømme ute, eller inne. super utsikt. Ikke noe stress der.

  http://www.solstrand.com/

 3. Er det Refsnes gods på Jæløya du tenker på kanskje? Ellers har jeg selv vært på Savalen. Nydelig spa, god mat og langt oppe i skogen. Ligger like ved Alvdal. Kos dere uansett hvor dere havner 🙂

  • Neeei, det er ikke Refsnes jeg tenkte på… men kanskje det er noe jeg har diktet opp som ikke finnes?

   Uansett – Refsnes seiler opp som en storfavoritt her, skal definitivt sjekkes! Tusen takk for tips! 🙂

   • Det er veldig fint der. Jeg har faktisk jobbet der tidligere. 😉 Nydelig mat, flott vinkjeller, kunst på alle vegger, stor hage, utsikt over fjorden, strender rett ved etc. Var rett nedenfor der og tok solnedgangbilder i går – very nice! 🙂

    • Jeg tror nesten det må bli det jeg altså! 🙂 Fikk så god magefølelse når jeg kikket på websiden der, og etter det virker ikke så mye annet fristende egentlig..

     Og så har ingen av oss vært der før, så det er spennende å gjøre noe nytt. 😀

     Artig at du har jobbet der da!

     • Så spennende, da! 😀 Jeg håper dere blir fornøyde, når den tid kommer. 🙂 Det er et veldig flott bygg med mye historie. Si ifra hvis du ønsker noen lokaltips. 😉

 4. Hotell med god mat, spaavdeling og veldig fin atmosfære er Vestlia Resort på Geilo, synes jeg.
  http://www.vestlia.no/ Sidene er kanskje ikke så romantiske, men vi har iallfall hatt det fint der.

  Ellers – hadde du ikke tatt forbehold om fly hadde jeg foreslått island. Husets Herre leide bil og hytte med utendørs varmt boblebad da vi feiret 5års tålmodighet med hverandre. Det var en utrolig flott langweekend.

  • Ååh, jeg må definitivt komme meg til Island en gang. Det høres helt fantastisk ut. 🙂

   Takk for tips!

   Flyforbeholdet er bare fordi flyplasser generelt er så veldig slitsomt for meg. Å sitte i et fly i mange timer også. Så vi tenkte å kjøre et lite stykke i stedet. Vi får se hva vi ender opp med. 🙂

  • Se der ja! Det finnes jo egentlig mange sånne bra samlesider, f.eks. «De Historiske» i Norge, men man må bare vite om dem eller finne frem til dem. 🙂

   Tusen takk for tips!

 5. Kansje du tenker på Engø Gård? Nydelig sted med topp standard på alt. Og ikke minst, superromantisk til bryllupsdagen :)9 Har vært der ved noen anledninger og bare hatt det så fint. Nå er jeg i mye dårligere form av ME, men skal tilbake dit når det blir bedre tider helsemessig.Mål må man ha 😉

  • Jaaaaa!! Der kom navnet jeg har lett etter, ENGØ er det. Dærsken. Tusen hjertelig takk 😀

   Vi har enda ikke bestemt oss for noe sted… superseint ute med å planlegge, men formen min er såpass svingende at det er ikke sikkert vi klarer å reise bort. Men Engø er definitivt et alternativ som står høyt på lista!

 6. Jeg kan varmt anbefale Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav i Danmark.
  De ejes af Ritz Resorts der også ejer slottet Hattonchatel Chateau i nordfrankrig
  samt hotellet Ritz Resorts på Tenerife, der består af lejligheder og villaer med egen pool

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.