Kløfingre

22

Nå har det klødd i fingrene mine i hele ettermiddag og kveld – det er et eller annet behov for å skrive, meddele seg, samtale. Noe usagt, noe en gjerne skulle ha hatt tilbakemeldinger og fokus på.

Samtidig så er det så mye det ikke passer seg å dele med andre. Så mye man ikke vet hvem man skal prate med det om. Ting man ikke kan utlevere om andre, men som påvirker en selv. Følelsen av at det er visse tema som blir feil å nærme seg, uansett med hvem og hvordan. Akkurat nå i alle fall.

Livet, Døden, Kjærligheten, Havet og alt det der. Kanskje litt mindre om Døden og Havet, og litt mer om Fremtiden forresten. Med stor F. Ta med Frustrasjoner også, og sleng på en Frue.

Prater man om Kjærligheten med den som selv savner noen å dele livet med? Prater man om Familieliv med den som selv ikke får oppleve det?

Tomheten i huset man kanskje har ønsket seg i noen timer blir et klamt grep ved navn Ensomhet.

Fravær.

Uvær.

Jeg tror jeg bare går og legger meg.

Share.

About Author

22 kommentarer

 1. Urk, er lei av VÆR iallefall!

  Kjenner igjen den følelsen av at man ikke vet helt hvem man skal snakke med. Mye man skulle ønske man kunne snakke om som etterpå ble usagt. Ellerno… ikke alt som egner seg å bli sagt høyt/skrevet ned, men likevel trenger man å sette ord på «det».

  Igjen så er VÆRET noe dritt om man først har heftig tankevirksomhet!

  Sender deg en varm KleM <3

  • Det kan bli litt mye på en gang ja! Nå skinner solen igjen her da, og det hjalp nok å sove litt på det. Men det renner over av kaostanker noen ganger.

   Stor klem til deg også!!

 2. Alle burde hatt noen man kunne snakke med om tingene en ikke kan snakke med noen om 🙁

  Klem fra meg

  • Ja 🙁 Men så er det jo ikke alltid det er mulig. For å snakke, må man klare å formulere. Når man er så sliten at man ikke engang klarer å formulere tankene for seg selv, men sitter med et hode der biter av tanker bare flyr forbi som skrapdeler fra et flykræsj… Ikke så enkelt. 🙁

   • Ja, jeg vet. En vet hva en mener og føler, men å formulere det på en måte som andre kan forstå er til tider veldig vanskelig. Det er noe av det jeg hater mest med denne sykdommen. At jeg i lange perioder ikke kan kommunisere «spontant». Det blir liksom ikke det samme å måtte bruke en dag eller to på å skrive ned det en mener, da har den/de man har kommunisert med gått langt, langt videre. Det er en form for ensomhet, eller kanskje isolasjon er det riktige ordet?

 3. Lykke til med tankene og frustrasjonene.. Håper du finner noen du «lufte» ting med uten å utlevere noen/noe som ikke bør utleveres 🙂

  PS: Noe helt annet: Hva betyr Comment Luv avkrysningsboksen som er under kommentarfeltet?

  • Takk, Perle 🙂 Jeg kom ikke så langt med kommentarene i går jeg… men her skal vi se!

   «Comment Luv» er en funksjon som henter inn en link til den siste bloggposten til den som kommenterer. Så hvis du legger igjen adressen til din (eller noen andres) bloggpost når du kommenterer (det er et eget felt for det, under e-post-feltet tror jeg), så kommer det opp en link under kommentaren din til den siste bloggposten du har skrevet.

 4. Håper du finner en måte å løse det på/noen å snakke med i all fortrolighet, tror det er mange som føler det sånn fra tid til annen!

 5. Åh, kjenner igjen dette med at det er noen ting det er vanskelig å ta opp med andre, selv om man trenger det desperat. Sier som Eva: Alle burde hatt noen man kunne snakke med om tingene en ikke kan snakke med noen om. Godt sagt!

  Håper du får delt tankene og de store spørsmålene med noen du stoler på! ♥

  Gode tanker og klemmer fra meg

  • Tusen takk og gode klemmer tilbake! 🙂 Jeg var vel egentlig ikke så «snakkbar» i går, men etter en god natts søvn og en hektisk dag med mye spennende og hyggelig input, så føles Livet, Havet, Døden og Kjærligheten litt lettere likevel hehe <3 Store klemmer tilbake!

 6. Kjenner igjen det der jeg også. Noen ganger er det temaer man gjerne skulle snakket med noen om, og så vet man ikke helt om det passer.. Og noen ggr er det t.o.m veldig sent på natten akkurat da…
  Sove godt snuppa:)

 7. GodKveld i nattenklem 🙂 Må bare få kommentere: Eva sa: » Alle burde hatt noen man kunne snakke med om tingene en ikke kan snakke med noen om » Å det var jo bare så utrolig riktig sagt !

 8. Synes dette var fint skrevet. Kjenner meg veldig godt igjen, for ofte har man jo ting man ønsker å dele med noen, men som av diverse grunner ikke kan deles. Håper ting er lettere etter en natts søvn 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.