17. mai!! Med ønske om en flott dag!

10

God morgen alle som gleder seg til 17. mai!

Siden dette gjerne er en litt hektisk dag, med liten tid til bloggen (og det skulle da egentlig bare mangle), så har jeg laget en liten 17.-mai kollasj på forhånd til dere ~ måtte alle sammen få en god 17. mai, uansett om eller hvordan man feirer!!

Selv skal vi ut og se på Lille Sprell gå i barnetog, og så blir det grilling og selskap med storfamilien. Om beina fortsatt bærer og jeg er sånn rimelig oppreist, har jeg planlagt tapas til middag/kvelds med min kjære. Med innlagte hvilepauser og motivasjonen på topp, får vi satse på at det går bra!

Kryss fingrene for godt vær, glade barn, avslappa voksne, uanstendige mengder is og brus, god fyr på grillen og alt sånn der. 😀

Stor 17.mai-klem fra meg!!

 

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Så festlig dere har stelt i stand! Og så den flotte tegningen da!!! Gratulerer med dagen alle sammen! Hipp Hipp Hurra! Ønsker dere en strålende dag! 🙂

 2. Gratulerer med dagen! 🙂
  Du har laget en fin kollasj! Den gir en god syttende mai følelse.
  Håper du får en toppen dag!
  Det ser ut til at dere har et fint vær!
  Klem!
  Anna-Lena

 3. Gratulerer med dagen! Håpe den er super for deg og dine!
  Kjempekoselig kollasj, morsom den tegningen, likte detaljen at du er høyere enn Kenneth! 😀
  Elsker bunaden din, og deg i den! 🙂
  KleM`KleM<3

 4. Gratulerer med dagen til deg også (30 minutter igjen, haha!). Jeg kom meg gjennom både festiviteter på den gamle barneskolen min, og familieselskap hjemme. Nå er jeg skutt, men jeg tror cluet for meg er å invitere folk hjem til seg, i stedet for å måtte dra avgårde (så lenge man har andre til å ordne alt, så klart ;-)). Håper du også koste deg 🙂

  • Godt å høre at det ble en bra dag hvor du klarte å være med på MASSE! 😀

   Jeg holdt meg gjennom både barnetog, opplegg på skolen og familietreff med grilling etterpå – men da var det nok altså. Hadde en topp dag med fint vær, glade barn og voksne og masse god mat, så jeg er strålende fornøyd! 😀

   Dog våknet jeg med 100 i hvilepuls og en kropp som verker her nå, så det blir nok å holde seg i senga i hvertfall noen timer i formiddag.

 5. Gratulerer med dagen til deg også! 🙂 Jeg så på rutts blogg at du kom deg helskinnet gjennom dagens aktiviteter – to tomler opp for det! 😀 Hipp, hipp HURRA! 🙂

  • Takk, og gratulerer på etterskudd! 😀

   Jaaaa, jeg klarte meg fint gjennom dagen!! Mobiliserte kraftig da, men kjenner at det går lettere enn før. Og *bank i bordet* ingen feber, ingen infeksjonsfølelse, ingen kvalme – foreløpig i hvertfall! Skal ta det veldig med ro i dag da. (Som også er positivt egentlig for jeg må fortsette å rydde i mailboksen og ta unna litt «sånn» arbeid. Hehe.)

   HURRAAA!! 😀 Tror jeg er enda mer glad i 17. mai etter den fine dagen i går jeg!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.