Blå negler i anledning dagen

8

Det blir fort og gæli det her – jeg er i full sving med å ligge til lading og rydde og gjøre husarbeid før Lille Sprell skal komme i helga. 🙂

Men – til alle dere som har ME og fibromyalgi og andre nevroimmune lidelser – i dag (i anledning Den internasjonale ME/CFS og Fibromyalgi-dagen) går mine tanker til deres utrolige evne til å holde ut, til å takle motgang og motbør fra både den ene og den andre kanten, for at dere klarer å holde motet oppe og LEVE på tross av en vanskelig livssituasjon. Og, ikke minst, for den enorme generøsiteten som vises i nettverk og vennskap på nett og i det virkelige liv – jeg lyver ikke når jeg sier at virkelig livsglede har jeg aldri sett så sterkt som i en del av dere.

Og tusen takk til alle mine venner på Facebook og Twitter som har satt det blå båndet sitt på profilen sin i dag. Når jeg til og med får mail fra folk som vil ha hjelp til å få det riktig, så føler jeg virkelig at folk bryr seg. Det blir lagt merke til! Og til dere som ikke ville ha et blått bånd, fordi det minner dere for mye om da dere virkelig var langt nede – dere har min fulle forståelse og sympati. Absolutt! <3

Blå neglelakk fra China Glaze ~ «First Mate» ~ fra vårens «Anchors Away»-kolleksjon

 

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Fikk frysninger på armen av dine ord! Det var fantastisk! Tusen takk!
  Gratulerer med dagen du også! <3
  De neglene dine var DRITLEKKRE! WOW!!!! Love it! <3
  KleeeeemmmmmmmmM

 2. «Gratulerer med dagen» – blir litt feil å si det, men du skjønner hva jeg mener 🙂 Og takk for at du er så flink til å uttrykke det mange av oss har litt vansker med 🙂

 3. Åh den var søkkende lekker! Jeg elsker blått, og den fargen der var bare helt rå!!! Det er ikke lett å finne pene blåfarger p åneglelakk, men den der ser super ut.
  Slik må jeg prøve å kjøpe. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.