Decoupage – et forsøk

14

Decoupage er en hobbyteknikk hvor man bruker servietter til å dekorere andre ting med – man limer på og lakker over.

Jeg har en venninne som er kjempeflink med decoupage, og hadde lyst til å forsøke selv også. Og nå er det jo påske og da passer det godt med litt hobbyprosjekter igjen sånn innimellom. 🙂 Så de siste dagene har fingrene mine vært klebrige av lim og serviett-rester og jeg forstår at jeg har fortsatt mye å lære – men her er noen av resultatene fra første forsøk.

 

Dette lyset er dekorert med en serviett som er strøket på lyset.

Teknikken kan du lese om hos «Trines Kreative Hjørne»

 

Påskeegg ble det også – dette skal sendes til min kjære mamma i Trondheim.

*Men hyyyysj, det skal være en overraskelse!!*

 

Små hjerter lagde jeg også, med samme motiv.

Decoupage er så greit – det kan du egentlig bruke på nesten hva som helst (tror jeg).

 

Har lyst til å lage flere påskeegg og henge opp – ja, og noen hjerter også.

Vi får se hva jeg får til – her skal vi ha påskehelg med Lille Sprell nå, så jeg rekker nok ikke så mye før hun kommer. 🙂

Men påska varer jo en stund, kan kose meg med decoupage flere dager jeg!

Må vel en tur på Panduro og kjøpe mer lim og lakk først bare.

🙂

 

God lørdag til deg som leser dette!

 

 

Share.

About Author

14 kommentarer

  • Tuusen takk!! 😀

   Du får komme hit og ha «påske-verksted» med meg en dag hvis du ikke har noe annet å gjøre (og klarer å stå på beina…) hehe 😀
   Koselig helg til deg også!!

   Klemmer!!

 1. Så stilig de var! Ble faktisk litt inspirert til å prøve selv:) Er så greit med slike aktiviteter som man kan pusle litt med på de dagene man er for bra til å kunne ligge i mørket, men for dårlig til å gjøre de store sprellene

  • Ja nettopp. Når jeg klarer å sitte oppreist så prøver jeg å finne litt andre aktiviteter enn å _bare_ holde på med PCen. Og så blir jeg så glad av å holde på litt med pusleting med hendene. 🙂

 2. Nydelig!! <3 Dette er snadder å se på, for en annen håndarbeids elsker! 🙂 Jeg har dessverre brukt opp det lille jeg hadde av energi til å lage noe til påske, men det kommer en påske til neste år også! 😉 Om jeg føler for det, kan jeg kanskje begynne så smått med lulepynten etter hvert. Ting tar som kjent tid. 🙂

  Ha en riktig fin påske!

  Klem Justina 🙂

 3. Du har en fantastisk fantasi og vilje til å gjøre artige ting for å fylle dagene 😀 vil ønske deg en superfin påsketid og håper du får noen deilige dager !

 4. Så fint! Decoupage er artig 🙂 Dessuten er det veldig fint å kunne pynte på f.eks. tomme valnøttbokser, glass, flakser o.l., så resirkulerer man i tillegg til at man får en søt oppbevaringsplass! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.