Neglelakkvenner <3

8

Det er så mye man kan bli kjent via – at jeg skulle bli kjent med nye, flotte venner ved å legge ut bilder av neglelakkene mine på nett og snakke om neglelakk var en gledelig overraskelse. 🙂

Mine kjære neglelakk/blogger-venner har sendt meg flere oppmuntringspakker i løpet av våren, og det er jeg utrolig takknemlig for! Når man ikke selv kommer seg ut for å gå i butikker, så er det å få overlevert en pakke med en koselig hilsen og en liten oppmerksomhet et virkelig stort lyspunkt.

Isadora Graffiti Nails – Spring 2011

Først ut var bloggeren Neglelakkmani, som er en av de aller, aller beste neglelakkbloggerne jeg vet om. Det hun ikke får til med lakk og Konad, det går ikke an å få til! Hun forbarmet seg over meg i slutten av februar, da jeg så sterkt ønsket å prøve Isadora sine nye vår-graffiti-neglelakker. Min Vita, som ligger kun 1,5 kvartal unna og dermed er en av de få butikkene jeg får besøkt fysisk, skulle selvfølgelig ikke ta inn denne serien. Ikke var det mulig å bestille den noen steder på nett heller.

Men jeg fikk en hyggelig melding fra Neglelakkmani som tilbød seg å kjøpe og sende til meg, og ikke mange dagene etterpå dukket det en pakke opp i postkassen.

Superflotte vårfarger!

Med svært dårlig og svingende form samt mange andre presserende oppgaver, har det vært vanskelig å få tid til noe særlig swatching. Men et par komboer har jeg dog fått prøvd.

Isadora Graffiti Nail Top ~ All City Brown

over

Zoya ~ Jules

 

 


Isadora Graffiti Nail Top ~ Pink Bite

over

Zoya ~ Dove

 

 

Color Club

En stund senere leste jeg at en av mine gamle bloggkjennskaper ~ Sexy Sadie ~ hadde vært uheldig og knust sin yndlingsneglelakk, og det attpåtil en det var vanskelig å erstatte. Tilfeldigvis hadde jeg et eksemplar av den her, og siden jeg bare hadde brukt den én gang og deretter egentlig glemt den, så spurte jeg om hun ville ha. DET ville hun, og lakken for avgårde med posten. 🙂

Som takk ville hun sende meg en overraskelse, selv om jeg sa at det var absolutt ikke nødvendig. Men det er jo veldig hyggelig gjort, og ikke lenge etter dukket det en skimrende skjønnhet opp i postkassa.

 

Color Club ~ Alter Ego

Color Club er et nytt merke for meg, og denne her var utrolig lekker med masse skimmer. Ikke så veldig dekkende, og Sadie anbefalte at jeg prøvde den over en sort lakk. Under kan du se noen varianter, dessverre gikk det litt fort i svingene her og jeg klare å herpe lakken etter bare ett bilde. :-S

 

Fra venstre:

Color Club ~ Alter Ego ~ 2 lag

Color Club ~ Alter Ego (1 lag) over mørk lilla OPI ~ Sapphire In The Snow

Color Club ~ Alter Ego (1 lag) over sort OPI ~Black Onyx

Color Club ~Alter Ego ~ 2 lag

 

 

China Glaze Crackle

Men det var ikke slutt med det! Min gode venninne Line fikk nyss i at jeg ikke hadde prøvd China Glaze sine crackle-lakker. Og da jeg hentet posten i går (tror jeg? ja, i går?) fant jeg en pakke der fra Såpebobla. 🙂

Jeg ble så ivrig at jeg ikke engang tok meg tid til å legge en skikkelig manikyr, men slengte på med crackle over den gamle lakken jeg hadde fra før, bare for å prøve!

Litt for ivrig faktisk, for her var teknikken dårlig og jeg fikk til og med hakk i den ene neglen før jeg rakk å ta bilde… Men dere får et inntrykk da i alle fall! Knall lilla var den. 🙂

 

China Glaze Crackle  ~ Fault Line

over

China Glaze – IV

 

Sånn, da skal jeg gi meg med neglelakkblogginga for i dag. 🙂 Mange flotte lakker fra gode neglelakkvenner, som jeg gleder meg til å prøve mer og lage flere varianter med! Tusen, tusen hjertelig takk! <3

 

 

 

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Åh så godt å lese om dette emnet! <3 <3 <3 Jeg er skikkelig neglelakk-elsker selv, men har ingen "artsfrender" i nærheten in real life. Så det er så moro å finne noe om det på nettet og bli inspirert! Jeg har i dag sett på "The talk" som går klokken 11.35 på "TV2 Bliss", og da satt jeg og filet og pusset og smurte inn og jeg vet ikke hva. I alle fall, så er neglene klar for nytt strøk av noe slag. Er litt i tivl om jeg skal ta en lys eller en mork farge nå, for jeg kjenner formen er av en slik art at jeg skal lakke dem skikkelig, for at det skal holde en stund. Og holde det gjør det om jeg er nøye med under- og overlakk.

  Klem fra ei anna ei med neglelakk dille! <3

  • Så artig å høre fra flere neglelakkelskere da! 🙂 <3
   Det er jo kjempekos å file og ordne og velge den helt riktige lakken, akkurat da.

   Kanskje fint med en lys lakk, nå som det er litt mer vårlig ute? 🙂

   Stor klem tilbake!!

 2. Må innrømme at jeg er fascinert av neglelakk. Jeg har noen mørke varianter i svart, grå og militærgrønn men bruker dem sjelden da jeg er mann. Og mann vil jeg være, men synes at definisjonene for hva en mann «kan» gjøre er for snevre. Om man er tilstrekkelig rocka er det tøft med neglelakk på menn også. Nikki Sixx er et eksempel på hva jeg mener. Blogginnlegget i linken nedenfor handler i hovedsak om Kat Von D, men et stykke ned på siden vises et par bilder av Nikki Sixx med neglelakk og sminke. Er han tøff eller ikke?

  http://ninavintage.wordpress.com/2008/12/02/haute-off-the-press-kat-von-ds-qa-with-la-times/

  • Så morsomt å høre fra en neglelakkinteressert mann! 🙂

   Ja, jeg har sett flere menn med neglelakk, og synes det er råstilig! Hvorfor skal ikke menn kunne leke seg med uttrykk og farger på neglene, når vi damer kan det?!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.