Pass på kamerainnstillingene – dato og tid! #Foto #Fotografering

2

Når ting er litt sånn ruskete og hodet fullt av stress og triste ting, så er det ikke så lett å få sove. I stedet for å vri og vende på seg hele natten, har jeg heller satt meg til og kikket på bilder.

Akkurat nå er det mappene med bryllupsbilder jeg sorterer litt i – og jaggu er det mange gode minner. 🙂

Men vet du hva som irriterer meg? At folk ikke klarer å stille inn kameraene sine riktig med dato og tidspunkt!!

Jeg vil jo gjerne at bildene skal komme i kronologisk rekkefølge, slik at det blir som å se en historie fra bryllupsdagen. Derfor prøver jeg å sortere alle mapper på når bildet er tatt. Men det hjelper jo lite, når kameraene bildene er tatt med har feil innstilling for klokkeslett og dato!!

Dermed kommer bilder gjerne hulter til bulter – midt inni rekken av seremonibilder dukker det opp en bryllupskake, og var det virkelig sånn at vi fikk ringene på oss før brudepiken gikk inn? Nei, jeg tror ikke det!!

Vel, jeg skal ikke bruke mye tid på å irritere meg over dette, men et godt tips til alle som skal fotografere:

Sjekk at kamerainnstillingene dine er riktige med hensyn til dato og tid.

NB! Sommer- og vintertid!

Det kan spare deg mange irritasjoner i ettertid, når du sitter der med tusenvis av bilder du skal sortere kronologisk!

 

 


Tenk at det snart er ett år siden – 19. juni feirer vi vår første bryllupsdag! 🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Ingenting er mer irriterende enn feil dato/klokkeslett på bilder nei.. Men et lite tips er at om du bruker Photoshop eller photoshop elements kan du endre dette i ettertid… Veldig greit å ha muligheten!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.