Blogganbefaling: «Brudgom i Blinde»

6

Jeg kom over en blogg i dag som var ny for meg, og som fikk meg til å le godt. Det må deles! 🙂

Bloggen heter «Brudgom i Blinde» og skrives av en mann som skal gifte seg i august – og som nå lurer veldig på hva det er som egentlig foregår.

– Jo, men det er jo ikke så enkelt. Vi må jo bestemme farge!
– Farge hva da mener du? På papiret?
– Nei, for bryllupet.
Jeg sitter som et stort spørsmålstegn. Skal bryllupet ha en farge? Hva da for noe farge? Skal vi kle oss i underlige fargerike klær? Skal alle gjestene oppfordres til å komme i noe rødt, grønt, blått eller gult? Men mest av alt forsøker jeg å tenke etter, har jeg noen gang vært i et bryllup og tenk: Åh, de har den fargen. Så fint! Nei. Jeg har vært i bryllup – og til alle de som jeg har hatt gledene av å få feire – beklager – jeg aner ikke hva slags farge dere var! (Utdrag fra denne posten)

Mannen spurte hva jeg lo så fælt av her jeg satt i sofakroken, så jeg måtte fortelle ham om Brudgom-bloggen. Det utløste en god del sympatierklæringer og mimring om mystiske poser med eksklusive (og ikke minst kostbare)  biter med tyll-liknende materiale han ikke ante hva skulle brukes til under bryllupet, og ikke kan huske å ha sett bli brukt heller.

Kanskje likså greit at det å planlegge bryllup ikke er noe man gjør for ofte? 😀

Uansett, besøk bloggen, den har ikke vært i drift så lenge så du rekker å lese alle postene, og så gleder vi oss til fortsettelsen.

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Elsker bryllupsting, så den må sjekkes ut! Hehehe…Snakket akkurat med svigerinna mi om dette. Hun skal gifte seg om et års tid og hadde heller ikke tenkt på noen farge! Jeg er bare sååå klar for å kose meg med hennes bryllupsplanlegging! 😀

    • Hehe, ja du er litt sånn bryllupsplanleggingsdamen du! 😀 Skulle startet som bryllupsplanlegger etterhvert kanskje?

      Jeg synes det var gøy å planlegge bryllup, men det er mye stress også fordi man alltid har noen tidsfrister hengende over seg… og man må ta stilling til masse rare ting man egentlig aldri har tenkt på før.

  2. Pingback: Kan Kjetil Østli komme og redde meg? | Brudgom i Blinde

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.