Anbefaler et drømmested – INCH

5

Jeg har et drømmested – en oase – ikke langt fra der jeg bor. Det er som et tilfluktssted for meg, og jeg nøler ikke med å anbefale stedet til andre!


Behandlingsrom på INCH – en rolig oase

Når formen stiger såpass at jeg klarer å komme meg ut av huset, ja da står INCH høyt på prioriteringslista! Jeg har testet en del fysioterapeuter, spa og behandlinger i løpet av livet, men på INCH har jeg funnet Vilma – og hun er den desidert beste massasjeterapeuten jeg noen sinne har gått til.

Min kjære Vilma!

(Du finner mer informasjon om de ansatte på hjemmesidene – Velg «Om INCH» i menyen til venstre.)

Alle vet at når man sliter med kroniske smerter, ja da reagerer kroppen med å stivne og spenne seg ~ noe som igjen fører til mer smerter. Massasje kan være god smertelindring, og bidra til bedre helse. En god massasje er ikke bare avslappende luksus og oppmykning av smertefulle muskler, det gir også i følge forskning biologiske effekter som reduksjon av stresshormoner og en positiv effekt på immunforsvaret.

Med en solid erfaring og utdannelse i sitt fag gir Vilma personlig massasje tilpasset din kropp og det du måtte plages med. Hennes behagelige nærvær og energi smitter over på kunden, og timene hos henne er en virkelig opplevelse.

Men INCH er selvfølgelig mye mer, du kan lese om deres konsept og behandlinger på hjemmesiden deres.

Bestilling av timer er også utrolig enkelt med INCH, det gjør jeg via nett og får bekreftelser og påminnelser på SMS – kjempepraktisk! Du finner timeboken her.

 

INCH ligger sentralt på St.Hanshaugen

INCH har også en egen blogg og Facebook-gruppe hvor du kan få oppdatert informasjon fra salongen. Nylig så jeg at Nikola hadde vunnet en pris som «Årets Lærling 2011», og da ble jeg utrolig glad! 🙂 Nikola var nemlig stylist for meg da jeg giftet meg i fjor, og vi hadde en utrolig morsom seanse da han sammen med make-up artisten og min forlover gjorde meg klar her hjemme. Ja, for fleksible er de, og jeg ville gjerne gjøre stylingen hjemme for å slippe å sitte i salong i flere timer den dagen, så da kom de hit.

Her er noen eksklusive «behind the scenes»-bilder fra bryllupsdagen – med et fantastisk team er det ikke rart man får et godt resultat!

 

 

Nå virker det vel nesten som om jeg er sponset av INCH, men det er jeg altså ikke. 🙂 Jeg er bare så utrolig fornøyd med den gjengen som jobber der, og de fortjener en anbefaling!

Dessuten: Jeg skulle egentlig ha vært på INCH senere i dag for en massasje, men har fått et «kræsj» og må dessverre ha en fullstendig hviledag. 🙁 Sånn blir det når nettene blir forstyrret av smerteanfall, da vet man at den dagen er kjørt… Men jeg kommer så absolutt tilbake igjen!

Håper dere som leser dette blir inspirert til å ta en tur til INCH!

 

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. Massasje høres deilig ut. Jeg hadde et gavekort på Holmen spa som jeg måtte bruke før det gikk ut ifjor. Så da jeg kom til timen sa jeg til massøren at hun godt kunne gi meg en dypmassasje og virkelig ta i litt for å løse opp i ømme muskler og muskelknuter. BIG MISTAKE! Jeg ble fryktelig dårlig etterpå. Kroppen tålte ikke påkjenningen av alle avfallstoffene som ble frigjort. Hun hadde massert så grundig at jeg fikk blåmerker på ryggen.
  Men det var da min egen feil som hadde bedt om en grundig behandling.
  Neste gang vil jeg nok be om en litt mer forsiktig massasje. 🙂 for jeg tror det er bra i passelige doser hvis formen tillater det.

  • Oida! Det kan jeg skjønne ikke var noen god opplevelse!

   Jeg må også være litt forsiktig med massasje noen ganger, og ofte får jeg en liten «nedtur» fordi det setter i gang mange prosesser i kroppen. Så jeg legger ikke noen flere planer den dagen for å si det sånn! 🙂

 2. Ah, ser og hores fantastisk ut! Og deilig med firmaer hvor man kan ordne ting paa nettet, saa mye lettere enn aa vente paa telefon.

  • Ja, alle bedrifter som gjør ting brukervennlige på nett får en gullstjerne av meg altså. 🙂 Kjempedigg hvis man sent på kvelden oppdager at «jeg har jo faktisk litt ekstra tid i morgen – kanskje jeg skal stikke og ta en massasje?».

   Legen min hadde også slik timebestilling på nett en stund hvor man kunne se ukeplan og når det var ledige timer. Synd at de sluttet med det.

   • Et rungende JA til det! Saa deilig aa slippe aa vente paa telefonen, sporre om mange forskjellige dager og tider, osv. Skulle onske frisoren min hadde det!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.