Gleder meg til å lese!

2

Jeg har mottatt to anmeldereksemplarer av bøker jeg gleder meg til å lese.

Den ene er en novellesamling av Jan Grue som heter «På ubestemt tid» (tusen takk Gyldendal!) og den andre er boken til Elin Ørjasæter – «Det glade vanvidd» (tusen takk Aschehoug!)

Det har vært dårlig med bokanmeldelser her på bloggen de siste månedene. Det skyldes først og fremst at jeg ikke har fått lest så mye som jeg har ønsket, og at det krever litt ekstra arbeid å skrive slike bokanmeldelser. Når jeg først får tilsendt bøker, så ønsker jeg gjerne å gi en skikkelig tilbakemelding om dem, selv om jeg ikke alltid har mulighet til å skrive om alle. Det ligger heldigvis ingen forpliktelse i dette.

Men jeg gleder meg til å lese disse bøkene og lover å komme tilbake med mer! 🙂


Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Jeg gleder meg til Elins bok i hvertfall, håper du liker den 🙂 Jeg fikk Lederboka til jul for et par år siden og var veldig fornøyd med den i hvertfall!

    • Den har jeg heller ikke fått lest, selv om jeg har den. Huff, ligger veldig etter med lesinga nå her! Kanskje jeg skal ta en liten «Elin-periode» og lese begge? 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.