Camera Sync redder dagen! <3

7

Da iOS4.3 kom i går kveld var jeg mest spent på om dette ville løse de problemene jeg har hatt med å få min kjære iPhone til å snakke med enten Picasa eller Explorer slik at jeg kunne få tak i bildene mine uten å måtte maile dem til meg selv.

Det skjedde ikke. Dessverre fortsetter både Picasa og Explorer å fortelle med at «Enheten er opptatt», og jeg får kløe etter å ha forsøkt å lese meg til en løsning på dette på diverse forum en times tid.

Siden det går heeeelt fint å få opp iPhonen på mannens PC, går jeg ut fra at problemer ligger et eller annet sted i at denne lille laptopen fortsatt kjører Windows XP. (Ja, jeg skal oppdatere OS på den….)

Men løsningen kom i hvertfall til meg via en av disse forumene jeg landet på – There’s an app for that!

Løsningen i 2 steg:

1. Dropbox

Installere Dropbox på PCen. Hvis du ikke vet hva Dropbox er kan du lese mer her. Kort fortalt: Lagring på nett som dukker opp akkurat som en vanlig mappe på PCen.

2. Camera Sync

Installere appen Camera Sync på iPhonen. Den synkroniserer automatisk de bildene du ønsker til din Dropbox-konto. Genialt!

Og dermed får jeg bildene løpende tilgjengelig på PCen likevel!

Så får vi ta og installere nytt OS på denne laptopen etterhvert også da…. men i mellomtiden blir altså dette løsningen!

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Tusen, tusen takk. Har akkurat samme problemet med bildene mine og Macen min, så dette var pent. Dropbox har jeg jo til og med allerede. Du gjorde dagen min! 😀

    • Så hyggelig å høre at det funka for deg! 😀 Er alltid på jakt etter gode løsninger, så jeg er glad jeg fant ut av dette.

      Nå gjenstår bare litt opprydning i billedarkiv og cameraroll for min det, utrooolig hvor mye usortert som blir liggende om man ikke tar det jevnlig…usj… Jaja. Noe må man jo ha å pusle med innimellom!

      God helg til deg og dine! 🙂

  2. Its such as you learn my thoughts! You appear to understand a lot approximately this, such as you wrote the book in it or something. I think that you just can do with a few percent to force the message house a little bit, but other than that, that is great blog. A fantastic read. I will certainly be back.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.