Vi trenger noe som er litt glåååriøs!

2

Jeg har ikke hørt denne sangen før åpningsseremonien til VM jeg, men jeg synes den er fin! Har fått med meg at flere synes den er litt for svulstig osv, men vi trenger noe som er litt «glorious» også vettu. 🙂 Ikke bare traust og tjohei. Sjekk for eksempel «Gullfeber» fra 1982 inne hos Glamourbibliotekaren, hehe. Det er så mange grå vinterhverdager at jeg tar noe «glorious» når jeg kan få det jeg altså! 😀

We gonna be
glorious
the best that we can be
rise or fall
we gonna make it through it all
we gonna be
glorious
hear the distant call
from our hearts
love will be standing tall
so we can be
glorious

Hele teksten finner du her.

Og sangen på iTunes her.

Ha en strålende helg! 🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Synes denne er fin, jeg! Det ser ut som Norge endelig har oppdaget at vi ikke allid må ha med felegnukk og bunader når vi skal vise oss frem for resten av verden. Det liker jeg!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.