Hva skal dere gjøre på Valentine’s Day?

24

Om ikke mange dagene er det klart for Valentine’s Day, dagen mange elsker å hate, men andre elsker å feire.

Jeg er ikke blind for handelsstanden som klapper i hendene over å ha fått importert enda en dag hvor de kan få oss nordmenn til å bruke enda mer penger.

Samtidig er jeg så glad for et hvert avbrekk i den hverdagslige rutinen, noe som kan lyse litt opp i høstmørket. Jeg er glad i feiringer, glad i å gjøre noe «ekstra» – og hvorfor kan man ikke bruke Valentine’s Day som en unnskyldning for dette? Ok, så er jeg en sucker for romantikk da… ok?? 😀

Noen tar den helt ut med gaver, blomster, sjokolade og romantiske middager. Jeg lurer på hvordan du feirer Valentine’s Day?

Vi har ikke pleid å gjøre så veldig mye ut av det, men forsøkt å få til en liten kjæreste-date som markering av dagen. Litt tid bare for oss selv innimellom sjukdom og jobb. I fjor ble det middag på Theatercafeen, en skikkelig deilig Valentine’s meny!

Skikkelig deilig dessert på Theatercaféen i fjor.

Jeg hadde tenkt å lage et koselig Valentine’s kort til min kjære – det skal ikke alltid så mye til! Vi fortjener alle noen hyggelige ord innimellom, og kort kan man ta vare på og mimre over i åresvis. Dessuten synes jeg det er fryktelig morsomt å lage kort!

Målet for helga er å klare å lage Valentine’s kort!

Hvis formen tillater det, håper jeg at vi får til en romantisk middag i år også. Det er så koselig. Selv om det neppe blir i en slik setting som dette! 😀

Men det er så mange restauranter jeg gjerne skulle ha prøvd ut, og øverst på ønskelisten akkurat nå ligger den økologiske gourmet-restauranten Maemo.

Uansett hvordan man velger å feire eller ikke feire denne dagen – kanskje man i alle fall kan bruke noen minutter på å fortelle dem rundt seg at man er virkelig glade i dem. 🙂

Og om man ikke har noe annet å finne på, så kan man kanskje spille Angry Birds Valentine’s edition i stedet?


Hvordan har du/dere pleid å feire Valentine’s Day? Hva er planene i år?

Share.

About Author

24 kommentarer

 1. Valentines er jo en potensielt veldig nydelig dag. Jeg husker fra mine år i bokhandelen at desperate menn kom løpende inn og kjøpte den største bamsen (som tilfeldigvis var den eneste igjen) kun for å ha med seg noe.

  Vi har allerede feiret Valentine i år, som falt samtidig med at vi så musikalen «We will rock you» på Folketeateret. Min kjære kjøpte billetter i julegave og siden det skjer så mye nå om dagen foreslo jeg å slå musikal og Valentine sammen. En bedre middag på Arakataka og musikal er aboslutt en god feiriing, og vi storkoste oss skikkelig!

  For er poenget å gjøre noe på selve dagen eller å ha en slik dag en gang i blant i en hektisk hverdag? Jeg går for det siste, samme gjør han.

  Men jeg kan jo håpe på å få noen blomster da, på selve dagen 😉

  • Ååh, det var en fin feiring! Jeg har spist én gang på Arakataka, og skjønner ikke hvorfor jeg ikke har kommet meg tilbake dit!

   Nei, det er jo egentlig ikke det å gjøre noe AKKURAT den 14. februar som er det store, det har du rett i. 😀 Det kan faktisk hende vi forskyver daten vår til den 15. eller til og med neste helg.

   Men blomster synes jeg du skal få ja!! 😉

 2. I år feirer vi den på forskudd.. Vi har skaffet barnevakt, hvor de skal ligge, og på Lørdag skal vi ut på en resturangt vi lenge har hatt lyst til å prøve, jeg skal lage kort, og så hadde jeg tenkt å lage en hjertebrownies 🙂

  Før i tiden syntes jeg denne dagen var bare tull, men etter at jeg ble syk, synes jeg som deg, at den lyser opp tilværelsen ♥

  Håper du finner formen sånn at du kan gjøre litt ekstra denne dagen.

  God klemm

  • Åååh, det høres utrolig koselig ut jojja! 😀 Du har virkelig planlagt dette du, og da øker jo sjansen for at det faktisk blir noe av også! 😀

   Krysser fingrene for oss begge, og hører gjerne hvordan det gikk med deres Valentine’s date! <3

   Stor klem tilbake!

 3. Pingback: Tweets that mention Hva skal dere gjøre på Valentine’s Day? | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

 4. Aldri feirt det, og er separert, så tenker lite på det. Men for romantikerne er det sikkert en flott dag med mulighet for å gjøre gjøre litt ekstra stas på den du er glad i. Synes det er ok med en sånn dag midt på vinteren, lyser opp det, gjør ikkje noe for min del at handelsstanden bruker den til å få solgt litt ekstra egentlig, vi kjøper jo bare det vi vil ha..eller..hehe..

  • Nettopp, SÅ blinde er vi ikke at vi går amok i plasthjerter og dilldall altså! 😀
   Det er mange hyggelige ting man kan gjøre for å vise at man setter pris på hverandre.

   Godt å høre at du også synes det lyser litt opp, selv om du ikke har noe særlig forhold til feiringen. 🙂

 5. Vi har aldri gjort noe særlig ut av Valentine’s Day før, men i år slår vi ut håret og tar en tur på kjempehyggelig restaurant som ligger like i nærheten.
  Var innom for en stund siden og såg de har egen Valentine’s feiring, dvs meny, så da må vi jo prøve den 🙂 Carpaccio, coquilles, hummer og sjokolade er noe av det som står på menyen – namnam 😀

     • Det hadde vært greier det! 🙂 Hatt så mye penger at en bare kunne leie sitt eget jetfly, tatt med noen venner og sust avgårde på tur til hvor-nå-i-verden en fikk lyst til (og vært frisk nok til å nyte det)

  • 😀 Det synes jeg høres ut som en bra plan!! 😀 Jeg gleder meg til å spille det, men har ikke kommet så langt ennå. Bare tatt en liten sniktitt, og er imponert over hvor kreative de som lager disse spillene er.

  • Oi, morsdag og farsdag har vi aldri feiret noe særlig heller. Vi gjorde vel noen halvhjertede forsøk da jeg var barn, men siden har det ikke blitt noe.

   Hmmm… jeg som er glad i feiringer burde vel forsøke å gjenopplive de dagene litt her hjemme! 😀

 6. Vel, dette er første gang på veldig mange år at jeg er singel på Valentine’s Day, så det blir nok lite spenning på meg.

  Med mindre noen overrasker meg da. Jeg vet jo på en måte hvem jeg vil at skal gjøre det, men jeg kan ikke på noen måte se for meg at det kommer til å skje. Eller at jeg har guts til å gjøre noe selv… *himle med øyne*

  • Men hallooo kjære deg!! Nå har du en potensiell Valentine’s Date i sikte her. Synes du skal skrape alle kriker og kroker for guts og i alle fall gjøre et forsøk!! (Om selve date på selve Valentine’s blir litt for skummelt, så en annen dag i alle fall??)

   You Go Girl!!!
   <3

   (Det verste som kan skje er at du får nei, men da har du i alle fall prøvd!!)

   • Jojo, men det er hele denne «ikke gå for fort frem» greia da… man har jo ikke lyst til å skremme bort fyren heller. 😛

    (og den ørlille detaljen at jeg er veldig sjenert)

    • AAh… ja, disse forferdelige reglene. 😉

     Men det hadde vel vært kult å få en melding hvor det sto: «Hei! Tenkte på hvor koselig det hadde vært å gå ut og spise middag eller noe med deg en dag. Så nå bruker jeg Valentine’s Day som en unnskylding til å spørre om du blir med? ;-)»

     Enn om han sitter og tenker det samme?? Og ingen av dere tør å spørre??

 7. Kjæresten hater valentine’s day, mens jeg synes det er en fint med slike dager som kan gjøre hverdagen litt morsommere. Så etter ønske fra meg skal vi lage middag sammen eller ta en tur på kafé :3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.