NOTD: Zoya Intimate ~ Caitlin

11

Om jeg var litt i tvil om Marley, så er jeg himmelropende begeistret over Caitlin!

For makan til dus, grå-lilla lavendel-farge skal du jaggu lete lenge etter! Jeg tror ikke jeg har noen annen som kan måle seg med denne fra før.  Dette blir desidert en av vårens favoritter for meg.

Dette er to lakk med Seche Vite overlakk. Litt vanskelig å få dekket det første laget, men full dekkevne på det andre. Veldig god konsistens, lett å legge.

Det eneste jeg har å utsette på denne er at den var fryktelig vanskelig å ta bilde av! Uansett hvordan jeg prøvde med og uten blits, inne og ute, så fikk jeg bilder der fargen ble altfor blå. Antagelig har det ingenting med lakken å gjøre, og at det heller er jeg som trenger et fotokurs. 🙂

Temptalia har gode swatches med bra fargegjengivelse.

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Lærer utrolig masse om neglelakk av deg! Har nå mengder med Opi-lakk, og jeg er så utrolig begeistret for den, takk for tipset! Har nettopp investert i Seche Vite som jeg bare ble SÅ nygjerrig på, og jeg sitter også med en Zoya Marley som jeg fikk litt korrekturlakkfølelse av, også er det noe med skimmeret i den som jeg ikke liker. Men jeg sitter også med en NYDELIG grå lakk som heter Dove, som selv om den er lys, overhodet ikke gir korrekturlakkfølelse, den er bare fin og litt uvanlig. Zoya hoppet jeg på rett og slett fordi du la ut en link til vårkolleksjonen deres, har aldri før prøvd lakkene deres. Nå ser jeg så frem til å få Seche Vite i posten – det blir utrolig gøy! Har du prøvd den tynneren? Jeg kom ved en feil nemlig også til å kjøpe den, og jeg lurer på om du har noe å melde om den.

  Ellers merker jeg meg at fargen på den lakken du har på nå er utrolig fin, jeg er også lillafantast. Det er nesten litt skummelt så fin den er;)

  • Så gøy å høre at jeg har inspirert deg! 🙂 Det blir jeg glad for.

   Jeg gleder meg til å prøve Dove, den ligger her den også og venter på å bli åpnet. Fikk ikke mindre lyst etter å se hvor bra du syns den er. 🙂 Det er første gangen jeg prøver Zoya-lakker også, og jeg er VELDIG fornøyd. Kommer definitivt til å følge dette merket (også…) fremover.

   Jeg har prøvd tynneren til Seche ja, og jeg synes den er veldig bra. Den har «reddet» noen lakker som er opp til 15 år gamle her hos meg, og som egentlig bare skulle gå i søpla. Nå er de kanskje ikke av den helt store kvaliteten sånn generelt, men det er artig å se seige, gamle lakker bli flytende og fine igjen. Det skal ikke mange dråpene til heller!

   Enn at man kan bli SÅ glad over neglelakk altså, det er litt gøy. 🙂

  • Ja, absolutt! Når det er mørkt og grått ute, så kan man i hvertfall live opp litt med farger inne! 🙂 (Og få tida til å gå mens vi venter på lysere og bedre tider…)

 2. Synes du er veldig flink å ta bilder, selv om fargen ble litt off. Det kan jo ha med lyssetting og gjøre også. Ikke så lett å få fantastisk lys alltid, spes ikke når man holder senga/sofaen.
  Men det er jo ikke så farlig når du bare kan henvise til andre som lager swatches! 😀
  Liker uansett dine bilder veldig godt, og artig å høre at fargen er så bra! 😉
  (føltes som fyllerøl dette…) KleM <3

 3. Du er herved kåret til neglelakkdronningen ass!!
  Lekkert!
  Om du vil – har jeg en award til deg inne hos meg, men bare om du har «overskudd»…? Skjønner 😉
  I allfall – du er en helt rå blogger, moro og inspirerende med så allsidige og kunnskapsrike mennesker som deg!
  God uke videre Cat – og jeg henger meg med han Kenneth : se opp for løsemidlene… 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.