NOTD: Zoya Intimate – Marley ~ Og noen andre detaljer

7

I dag har jeg gjort noe hyggelig – jeg har vært på café og feiret bursdagen til en god venninne!

I den anledning måtte jeg innvie en av lakkene fra vårkolleksjonen til Zoya, og siden antrekket gikk i duse grå og rosa/lilla-toner ble det Marley som fikk æren av å pryde fingrene.

Zoya Intimate Spring 2011 ~ Marley

Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg denne er fin, men jeg blir ikke 100% komfortabel med den. Det er en kremete lakk, men den har et svakt skimmer i seg. Likevel får jeg litt «korrekturlakk»-følelse av så lyse, kremede lakker, og dessverre også med denne. Men den er veldig vårlig og så er den jo lilla da. 🙂

~ Noen andre detaljer fra dagen ~

Kunst på veggene – Deja Vu, Frogner

Når ME-syke skal velge møtested er det ett kriterie som står over alle de andre, og det er at det er stille og rolig der! 🙂 Vi har hatt veldig flaks med Deja Vu før, men i dag var det dessverre folk på alle bordene rundt oss. Enten var vi uheldige, eller så betyr dette at vi må finne oss en annen kafé uten folk å møtes på neste gang…

Mormors gamle perlekjede og nøkkelsmykke fra H&M (i mangel av Tiffany-nøkkel!)

Legger dere merke til hvor fryktelig trendy jeg er som mikser gammelt og nytt eller?! 😉

Skjerf med vårlige farver

Lilla skinnhansker som jeg fikk i julegave av en god venninne.

Dette utartet seg jo til den reneste outfit-blogging! Vel vel, det var i alle fall umåtelig hyggelig å møte gjengen til en liten lunsj. Den store skandalen i dag var faktisk at jeg ikke spiste kake! Det får bli neste gang.

Nå har hodet mitt vært innom tema som helsepolitikk, sikkerhetsrutiner, verdens beste overlakk (Seche Vite!), helt utrolig søte kattunger og litt av det meste. Jaggu var det godt å få lufta seg litt og møtt damene!!

Med dette på toppen av en innholdsrik familiehelg kjenner jeg at nå skal sjøla trekke pleddet godt opp under haka og tilbringe et døgn eller to med iPad og beina høyt! 😀

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Hei søta,

  Selvsagt leser jeg bloggpostene dine, har du ikke skjønt at jeg er SeredipityCat-avhengig! 😉
  Synes du var så fin idag jeg (så bilder en annen plass) og den lakken passet nok godt til. Men skjønner hva du mener. Jeg vil ikke ha dem FOR hvit i bunn om det er lyse lakker. Da blir jeg også litt sånn…æh! Men synes den lakken ser veldig fin ut på hånden din da. Må sjekke den i rl engang. Jaggu lei meg for at jeg ikke kom meg avgårde idag. Hadde gledet meg sånn… Men mtp at det kom mye folk osv så var det nok like greit. Ikke lett å spise kake med mye støy rundt seg… 🙁
  Vi får prøve oss på en kaketur somewhere om ikke SÅ lenge…hehehe…TTT.
  Kjempefine smykker foressten! Takk for titten! KleM`KLeM ღღღღ

  • Det er ikke så lett å vite hva som møter en når en først kommer seg ut nei! Men vi hadde det kjempetrivelig likevel altså, det må jeg bare understreke.

   Vi krysser fingrene for at vi finner en anledning for kake om ikke så altfor lenge!! 😀

 2. Hei snuppa!!

  For meg så virker det som du var nydelig i både gamel og nytt.. Jeg fant ut i fjor at jeg skulle begynne med noe nytt, å lakke negler og stelle dem. Kjøpte oljer, lakk og alt utstyr.. hehe de står fint i skapet, jeg brukte dem i en uke.. siden har det bare blitt med tanken..

  Jeg hadde så lyst til å være der med dere i dag, men det kommer flere anledinger..

  God klem

 3. Jeg synes fargen var nydelig til deg! (neglelakken altså) Skjønner dog dette med at en lakk føles for hvit. Du har hatt andre i sarte lillatoner før som har hatt litt mer farge i seg, og som jeg tror du sikkert føler deg mer vel i. Det er jo fint det finnes så stort utvalg!

  Du var vakker som du alltid er, kjære! 🙂

  Utrolig flott dag, men ja.. vi var uheldige med at det var så mange der. Jeg ble ganske koko i hodet etter en stund, men det var uansett så flott å være der med dere!

  Det triste med kafeer som ikke har særlig besøk, er at de stort sett går konk. 😉

  Vi får satse på hjemmebesøk, og ellers holde øyne og ører oppe i forhold til kafeer der det er stille og rolig. Kanskje oppdager vi en ny perle? 🙂

 4. Ha en finfin dag med beina høyt, og milde vårbris – såååå lekre saker du presenterer, også lilla da *dån* får ikke nok av det altså!!
  Gledelig å høre at du har fått oppleve litt kost – en trenger det 😀
  Takk for inspirasjonen, nå er det tilbake i sengen – og litt god hvile… og masse god hvile til deg og 😉
  Klem Lokki

 5. Pingback: NOTD: Zoya Intimate ~ Caitlin | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.