Familiehelg i regnbuefarger

7

Da er helgen over, og vi har hatt en koselig og fin familiehelg med Lille Sprell. <3

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg kaller henne Lille Sprell? Vel, det er rett og slett fordi mitt kjære bonusbarn er sprell levende, akkurat som små, glade 6-åringer skal være!

En annen grunn til at jeg kaller henne Lille Sprell er at hun for meg virker det som hun gjør nettopp det – spreller! Her er det bevegelse og armer og bein i alle retninger. Jeg blir jo som en skilpadde i forhold! 😀

Hun er meget imponert over min neglelakksamling, hun tror nok at jeg er den som har mest neglelakker i hele verden!

Lille Sprell undersøker neglelakksamlingen min.

Det er ikke så mye jeg kan stille opp med når hun er her alltid, det er det helsa som styrer. Noen praktiske greier jeg klare, det blir mer logistikk og husarbeid når vi er 3 som er her hjemme enn når jeg er her alene.

Men jeg prøver å få gjort i hvertfall noe hyggelig og morsomt sammen med henne, og i helgen hadde vi «neglestudio». Ønsket var ganske klart – neglelakk i alle regnbuens farger!

Ti fargerike neglelakker ble valgt ut – og søte barnehender blir dekorert.

Hun ble veldig fornøyd med resultatet. 🙂 Egentlig hadde vi tenkt å ha sort crackle-lakk over, men hun fortalte meg at hun ble så glad for å se på fargene at vi trengte ikke gjøre det denne gangen. Og neste gang hun er her skal vi prøve GULL-neglelakk, dere skulle sett ansiktsuttrykket hennes når hun fikk se glitterlakkene mine!

Det fineste med å sitte og gjøre sånt er å få litt tid sammen til å småprate, tulle litt og leke med farger sammen. Jeg ser hun lyser opp når jeg orker å gjøre ting sammen med henne, og det er både en fantastisk herlig følelse, samtidig som jeg kjenner på min egen utilstrekkelighet – jeg skulle så veldig gjerne ha klart å gjøre enda mer!

Vi hadde det veldig morsomt, men jaggu tar det på kreftene å leke «neglestudio» også. Da er det godt å kunne fylle på med litt deilige vafler – glutenfri var de og!

Glutenfrie vafler med banan og bringebærsyltetøy ble veldig populært!

Jeg må bare si at mannen er helt fantastisk til å stille opp med matlaging disse helgene, han planlegger og ordner og serverer. Dere skulle ha smakt den fantastiske steika vi hadde til middag i går!!! Mmmmm!!!

Det er gøy med barn, men en ting må jeg si: Jeg beundrer virkelig dere som har ME og er heltids-mammaer og -pappaer. Ja, jeg vet til og med at det er noen av dere som har eneansvaret for barn – og jeg er mektig imponert!!! Dere er ekte løvemammaer alle sammen!!  (Jada, jeg vet at dere som er friske også blir slitne av å være foreldre innimellom. Men hallooo, dere er friske!!)

Som alltid etter en slik helg sitter vi igjen med gode minner og store smil som overskygger slitenheten likevel. Det er trist når hun skal dra og vi vet at vi ikke får se Lille Sprell på en stund!

Dette er nok det nærmeste jeg kommer «mammablogging» tror jeg, kanskje vi kan kalle det «bonusmamma-blogging»? Jeg tenkte en gang at jeg skulle blogge om hvordan det er å være bonusmamma, men det blir fort for nært synes jeg, og jeg er redd for å skrive noe som kan misforstås av andre. Vi er også enige her hjemme om at barn ikke skal utleveres på blogg. Men nå klarte jeg ikke å la være å vise frem litt. 🙂

Ønsker dere alle en riktig fin uke, med og uten barn, neglelakk eller vafler.

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Åh, Jeg får lyst å Sprelle når jeg leser dette. Men får nøye meg å humre lett istede. Så fint skrevet og så mange flotte, reflekterte betraktninger samlet i en enkel tekst. Veldig fint å lese! Takk for at du deler! <3

  2. Pingback: NOTD: Zoya Intimate – Marley ~ Og noen andre detaljer | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.