OPI ~ Femme de Cirque

2

Jeg har forstått at OPI gjerne slipper en kolleksjon på våren av lyse, lette farger – ikke den «vanlige» vårkolleksjonen (den kan du se her). Men en «softshades» kolleksjon som mange kaller brudekolleksjonen.

I år heter denne Femme de Cirque.

Kolleksjonen består av tre rosa nyanser, og en transparent neglelakk med glitter.

  • So many clowns…So little time – sheer white with a pink tint
  • In the spot-light pink – sheer baby pink
  • I Juggle…Men – clear with purple and turquoise shimmer
  • Step right up! – sheer white with a purple tint

Tenk, i fjor på denne tiden var det jeg som drev med bryllupsforberedelser! Februar var måneden da jeg styra masse med å få tak i de riktige bryllupsinvitasjonene fra USA. Jeg koste meg virkelig med å planlegge bryllupet! 🙂

Du lurer kanskje på hva jeg valgte på neglene til bryllupet? Vel, jeg feiga ut på lilla-planen min og gikk for den klassiske franske manikyr. 🙂

Denne gjorde jeg dog ikke selv, men min fantastiske Vilma på INCH er superflink!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Oj, så mange fine neglelakker det kommer om dagen! Wow! 😉
    Og angående bryllupsdagen så synes jeg du var HELT perfekt!
    Bare rett og slett gjennomgående NYDELIG! ღღღღ

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.