Cava & Cupcakes <3

7

Jeg innrømmer det gjerne – jeg er glad i det søte!

Kaker, desserter, konfekt – og cupcakes! (Eller muffins da, for dem som heller vil si det.) Og hva er vel bedre enn et sprudlende glass cava til en lekker munnfull? Mmmm… da snakker vi nytelse da!

Så derfor vil jeg rett og slett reklamere litt for et nytt konsept – bedriften Cava and Cupcakes arrangerer rett og slett nettopp det, selskap med cava og cupcakes for deg og dine venner. Enten ute på restaurant, eller hjemme i din egen stue!

Fra hjemmesidene:

«Har du lyst på cava og cupcakes? Arrangert for deg og dine venner? Enten hjemme eller cavalunsj med cupcakes til dessert på café/restaurant? Da er Cava and Cupcakes den rette til å arrangere dette for deg. Cava and Cupcakes arrangerer et lite avbrekk i hverdagen for deg og dine venner. Kanskje det frister med en god lunsj på café med cava og cupcakes. Eller ønsker du å samle dine venninner hjemme til et vorspiel, fest eller bare en sammenkomst? Da ordner Cava and Cupcakes med den maten du måte ønske, innkjøp av cava og cupcakes. Vil du ha noen til å dekorere også? Da ordner vi det. Som du forstår arrangeres alt etter ditt ønske.»

Høres ikke det helt fortreffelig ut? 🙂 Jeg må innrømme at jeg ønsker meg et slikt «Cava and Cupcakes»-selskap, gjerne i lag med mine kjære tiaradamer. Så er det jo flere anledninger til feiring utover våren og sommeren hvor dette kan være en mulighet, ikke sant?

Ta en titt på Facebook-sidene deres også, for inspirasjon og felles glede over livets søte fristelser.

Vi avslutter selvfølgelig med et aldri så lite cavabilde. 🙂

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Cava & Cupcakes | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

  2. Veldig sott! Morsomt konsept, selv om jeg personlig liker salte ting sammen med cava’en min. (Og jeg liker vel egentlig prosecco bedre enn cava…)

    Anne-Marie, veldig sot side men det er litt skrivefeil og orddelingsfeil der som boer rettes opp, da blir siden enda finere! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.