About Author

10 kommentarer

    • Oh nooo! Vil ikke vite! Holder for både øyne og ører 😀 😀
      Men nå vet jeg det likevel, så da blir det vel knerting av Valentine’s day griser her i huset også. Jeg kan jo forsøke meg på denne varianten: «Seee hva jeg har kjøpt til deg, kjæresten min! Kanskje jeg bare skal teste at det fungerer først???»

  1. Pingback: Tweets that mention Angry Birds Valentine’s Day! | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

  2. hehe, jeg har enda ikke spilt angrybirds, eller sett andre spille det. Men nå har jeg jo fått meg Iphone etter mange år i oldtisdtelefonverden, så nå blir det kanskje fugler på skjermen også, ikke bare i hagen 🙂

    • Jeg mener at det kommer PÅ selve Valentine’s Day, men er vi heldige kommer det kanskje litt før! *krysser fingrene* For det er jo ikke særlig romantisk med en Valentine’s Day der kjærestene ligger på hver sin sofa fordi de MÅ klare neste level… er det vel?? 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.