About Author

3 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Gründere i Norge sier *gisp* JA til sosialisme! | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

  2. Haha, denne var morsom!

    Så glad jeg er for at vi bor i et så flott land der fellesskapet spleiser for at vi har de viktigste ressurser tilgjengelig, enten gratis eller mye billigere enn i andre land. Og det sier jeg tross min sykdom og måten man blir behandlet på av helsevesenet («Nei, vi kan ikke gjøre noe for deg. Gå hjem og hvil!»);).

    • Hehe, jeg tenker det samme. På tross av de feil og mangler vårt system har, så vil jeg foretrekke det fremfor veldig mye annet. Og jeg kan skjønne at de som har jobbet i mange år for å bygge opp bedrifter synes vi har høy skatt og gjerne skulle ha sittet igjen med mer selv, men jeg liker at flere av gründerene i artikkelen fremhever at de ser på det å betale skatt som å faktisk investere i noe. Det skatten går til kommer jo også bedriftene til gode!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.