iPad app for møtereferat

13

Mobizmag leste jeg om en iPad-app for å skrive møtereferat som jeg fikk fryktelig lyst til å teste!

Av en eller annen grunn har jeg nemlig alltid vært ganske glad i å skrive møtereferater, og har fått høre at jeg er veldig flink til det også. Jeg tror jeg har en god del fartstid som organisasjonssekretær i en skolepolitisk ungdomsorganisasjon å takke for det!

Jeg synes gode møtereferater er veldig viktige, og blir irritert når det avholdes avdelingsmøter uten at jeg finner referater på serveren etterpå. Spesielt i viktige tider!

Med en slik app som Meeting Room kan man altså lage oversiktlige møtereferater hvor det fremgår hvem som har kommet med hvilke synspunkter/forslag, og raskt maile dem til møtedeltakerne. Genialt!

Så, er det noen som har et møte de trenger å få referert eller? Jeg kommer! (Er så kjedelig å ha møter med seg selv hele tida.) 😀


Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Så spennende med sånn app. Den fikk jeg lyst å teste! :o)
  Ja, vi har et møte på gang, jeg ber mine folk kontakte dine folk for å avtale nærmere! :o)

 2. Vi faar ta et telefonmote! Eller en Skype-konferanse! Eller kan jeg fakse deg mine notater ogsaa kan du gjore dem om til fine referat? 😀

   • Det med aa fakse notater er basert paa en sann historie: sommeren for 10 aar siden jobbet jeg som sekretaer i et lite firma i Oslo. Sjefen (som var 41!!) skrev alt for haand og jeg skrev det inn i Word eller i en epost, som jeg deretter printet ut og ga til ham. Saa sjekket han dokumentet eller meldingen og hvis det var greit sendte jeg det ut. Saa dro han paa ferie og da sendte han meg faks etter faks med ting som jeg maatte renskrive og sende ut! Merkelig greier.

    • Hohohoh 😀 Da ville jeg fått krampe etter 2 dager med en sånn ineffektivitet! 😀

     En tidligere sjef bra meg en gang finne igjen brevet han hadde skrevet på PCen sin. Et VIKTIG brev. Etter mye leting på hans kaotiske harddisk måtte jeg stille spørsmålet – «Men LAGRET du brevet da?». Nei, det hadde han ikke gjort. Han hadde bare printet det ut. Jeg tenkte på temp-filer, helt til han kunne opplyse meg om at brevet hadde han skrevet (og ikke lagret) for 3 måneder siden. Litt oppgitt tok jeg papirkopien (som vi fant i en bunke på gulvet) og skrev inn det hele på nytt. Og ja, jeg tok backup.

     • Skulle tro vi hadde jobbet for samme fyr! Hvorfor er teknologisk intelligens ofte omvendt proporsjonal med hvor hoy lederstilling man har?? Det beste er at han trodde ting bare magisk ville vaere et eller annet sted i dypet av datamaskinen…

 3. Irene: Ja, er det ikke fantastisk? Det må sies at det har hendt jeg har spurt meg hva som er så utrolig spesielt med kompetansen til enkelte…

  Visste du altså ikke at datamaskiner på automagisk vis tar vare på alt du sier til dem?? 😀 Kanskje problemet løser seg av seg selv når vi får Datalagringsdirektivet?? 😀

 4. Hei,

  Ser det er lenge siden, men jeg har begynt i ny jobb og skal skrive møtereferater. Jeg har ikke noe erfaring med det, men sjefen har høye forventninger til mine referater. Har du noen tips å lære bort ??? Sjefen vil jeg skal ha referatet klart rett etter møtet, og jeg synes det er vanskelig å få med meg alt i møtet mens jeg skriver…. Finnes det noen lure tips her? VIl den appen fungere bra for en nybegynner også? Skal i utgangspunktet skrive på pc under møtet, men jeg kan sikkert ta med ipaden også……

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.