Vårens neglelakk (og makeup) 3 – Chanel «Les Perles de Chanel»

4

Jadda, i dag blir det mye neglelakkblogging her! 🙂 Men så er det på tide å begynne å planlegge vårneglelakken også, enda juletreet fortsatt glitrer i stua her…


Chanel vil ha oss til å tenke på perleskimmer i sin vårkolleksjon, og det er det vel mange som er med på! Jeg tar en kjapp gjennomgang både av neglelakker og sminke her… Følg med for mange spennende linker videre.

Lakkene

Jeg tror jeg allerede holder en knapp på Pearl Drop #511, det er en hvit/lys perleaktig lakk. Ganske utypisk meg med så lyse lakker, men jeg tror det kommer til å bli flott utover våren! Spesielt hvis jeg klarer å få litt farge på kroppen slik at de vinterhvite hendene ikke blir så fremtredende…

De andre fargene er også lekre, her er #513, Black Pearl:

Den ser litt grå-grønn-blå ut for meg! Mnjaaa.. kanskje? Jeg er litt lei av mørke neglelakker etter en lang vinter, og må jeg prioritere (og det må man jo som regel, siden man ikke akkurat er sponset av Chanel), så blir det nok den lyse på meg! Selv om Black Pearl er spådd av mange bloggere å bli den nye hypen!

Den siste lakken heter Peché Nacrée (#515), og er en lys ferskenrosa.

Her kan du se swatches av alle lakkene.

The Beauty Lookbook viser oss hvordan øyenskyggepaletten og neglelakkene passer sammen! Der finner du også swatches, og sammenligninger mellom vårens farger og tidligere Chanel-lakker.

Ombres Perleés de Chanel

Denne øyeskyggepaletten fikk jeg faktisk helt hakeslipp av! 😀 Skimrende, perleaktige farger i kremhvit, rosa, lilla, sjøgrønt og blågrått. Helt nydelig, jeg håper bare at den blir tilgjengelig i Norge!

The Beauty Lookbook har swatches og anmeldelse her, anbefalt lesning! Flere swatcher også på Swatchcat.

Eyelineren Gris Scintillant, som beskrives som kjølig grå med glitrende sølv fikk jeg også lyst på!

En veldig god oversikt over produkter og farger i kolleksjonen finner du på La Chanelphile. Saks har også en oversikt.

Kolleksjonen slippes i løpet av januar, og her tror jeg det gjelder å være tidlig ute hvis man skal rekke å få tak i godbitene! Spørs om jeg må sende en liten pre-ordre til min kjære kosmetikk-butikk! 😉

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Taster med Black Pearl-belagte fingertupper akkurat nå og er _rimelig_ fornøyd 😉 Grågrønnblå er en dekkende beskrivelse, den ser hos meg akkurat ut som på swatchene hos feks tempalia eller alllacqueredup.

    Pearl Drop har jeg sett nevnt skal være veldig lik Zoya Gaia.

  2. Pingback: Dior makeup og neglelakk – vår 2011 | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.