Vårens neglelakk 2 – Zoya «Intimate Collection»

3

Line har blogget om Zoyas vårkolleksjon, og jeg tror jeg er solgt! Zoya er ikke et merke jeg har noe særlig erfaring med fra før, men det føres herved opp på handlelista for vårneglelakker 2011!


Har du sett så nydelige vårfarger?! Og så med skimmer da, det liker jeg så godt!

Caitlin ~ Dannii ~ Dove
Jules ~ Gemma ~ Marley

Her ryker jeg nok på en smell ser det ut til, skikkelige godbiter dette! Den eneste jeg er skeptisk til er Gemma, den khakigrønne. Har aldri kledd det, og har en grønn fra Essie som jeg er meget fornøyd med. Marley – den lyse lavendel – er også veldig lik mange jeg har fra før.

Lanseres visst på nett i midten av januar, så da burde det være mulig å få tak i dem flere steder.

Flere gode bilder og swatches finner du hos Temptalia, Vampy Varnish, Scrangie og The PolishAholic.

Det som irriterer meg grenseløst nå er at alle neglene mine er brukket eller revet av i forbindelse med dykking! Saltvann, sand og sliting i våtdrakter er ikke bra for manikyren altså! 🙁 Pleier dem så godt jeg kan og håper at de snart er mulig å vise frem offentlig igjen.


Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Jorunn Andreassen(jojja) on

    Dette var nydelige farver..Men enig med deg i den ene grønne der, den passe ikke til noe jeg bruker ..

  2. Pingback: Zoya Intimate ~ Spring 2011 ~ Swatches | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.