Jeg liker – Reeder for iPad / iPhone

5

Om du leter etter en god RSS-leser for iPad, iPhone eller iPod Touch, kan jeg vennligst få anbefale Reeder.

Den er det nok mange som kjenner til fra før, men det er helt sikkert noen som ikke har hørt om den også! 🙂

Jeg brukte den nylig mye da vi var på en liten reise. Synca hele RSS-lista fra Google Reader, og hadde timesvis med offline-lesing av blogger på fly og buss. Utrolig praktisk! Ulempen er selvfølgelig at man ikke får kommentert blogger når man er offline – det har jeg «løst» ved å sende en link på mail til meg selv når jeg kommer over poster jeg vil følge opp videre. Med det resultat av mailboksen min nå er stappfull av mulige bloggposter. 🙂 Jaja, da vet jeg i alle fall hva helga skal brukes til!

Flott brukervennlighet, god oversikt, flere mulige «formater» å lese i og stabilt program er viktig. Reeder har alt dette.

Det er lett å markere poster som ulest (for å ta dem igjen senere) – her forholder man seg til en runding som enten er mørk/full (ulest) eller tom/blank (lest). Mange valg for å sende link videre, dele i ulike sosiale medier osv.

Hjemmesiden til Reeder finner du her. Reeder for iPhone i iTunes. Reeder for iPad i iTunes.

Noen screenshots fra hjemmesiden:

Reeder for iPhone – her liste over alle uleste poster. Kan også sorteres i mapper (som i Google Reader), eller pr blogg/feed.Reeder for iPad. Liker veldig, veldig godt dette formatet.

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Er det noen neglelakk som passer bedre til Reeder enn andre?:-P
    Egentlgi skulle jeg bare si at den også fins til Mac. Ikke helt ferdigutviklet enda, men duverden så behagelig den er å lese i.

  2. Pingback: Tweets that mention Jeg liker – Reeder for iPad / iPhone | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.