5 legebesøk

7

Hahaha, denne lå på Facebook-veggen hos flere av mine venner nå i kveld, og den måtte jeg bare dele videre. 🙂

Her er ikke formen den aller beste om dagen, så det lille jeg har av krefter går med til å være sammen med min kjære, lille familie. <3 I dag har vi hatt kalkunmiddag, spist sjokoladefondue, lest «Tre nøtter til Askepott» og masse annet.  Håper førjulstiden behandler dere bra!

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Høres ut som du har fine dager likevel søta! Viktig å ta vare på seg selv og kose seg likevel! <3

  Kjempefin video, hehehe…Og sånn går nu dagan! 🙂

  Klem til dæ fra mæ!

  • Jeg har det altså. 🙂 Og så er det nok sånn at jeg har vært tvunget til å ligge så mye uten annet enn PCen til selskap, at når jeg først klarer å stable meg rundt og gjøre juleting så går tida med til det i stedet. 🙂

   Stor klem tilbake!

 2. Pingback: Tweets that mention 5 legebesøk | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.