Hvem sier at penger ikke vokser på trær?

6

Jeg leste nettopp en fornøyelig bloggpost inne hos Emmeline som fikk meg til å tenke på en lignende historie jeg skulle ha delt med dere. 🙂

Emmeline – den morsomme interiørbloggeren – prøvde nemlig å få mannen sin til å kjøpe med en boks med kongler som hun kunne pynte med. Da steilet mannen, her skulle det absolutt ikke betales nesten hundre kroner for en boks med kongler.

For noen uker siden var vi på Waldemars med et vennepar for den årlige pinnekjøttmiddagen – en koselig tradisjon. Den unge fruen hadde vært på julehandel, og hadde til sin manns store forundring betalt 80 kroner for en kvist. Han var helt bestyrtet stakkars, over at det gikk an å betale for en kvist, som attpåtil var krokete!

Det var selvfølgelig snakk om en Trollhassel, og som mange vet er det veldig fint å pynte med. Men jeg kommer aldri til å glemme ansiktsuttrykket til han som hadde oppdaget hva vi damer faktisk er villige til å betale for.

Kongler og krokete kvister altså. Hvem sa at penger ikke vokser på trær? 😉

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Hm. Jeg er kvinne og akkurat like bestyrtet over at folk gidder å bruke penger på å KJØPE kongler og kvister. Det føles ekstravagant og meningsløst.

    • Heldigvis ikke alle kvinner som bruker penger på kongler og kvister får man si!! (Kanskje litt unødvendig av meg å skrive «kvinner» og generalisere i posten, men jeg kan ikke for mitt bare liv se for meg at det er et stort mannemarked for sånne pynteting. Kanskje fordi jeg ikke kjenner noe pyntete menn.)

      Det beste er selvfølgelig – som alltid – sjølplukka. 🙂

      Jeg innrømmer at jeg kjøpte mose på pose i fjor!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.