Nominasjonsglede eller sjølskryt

8

Sjølskryt? Håh! Det skal vi ikke ha noe av! Det er kvalmende, egosentrisk og ufint, er det ikke? «Se om jeg bryr meg,» tenker jeg i dag.

For etter mange spennende dager og stort engasjement går fristen i dag ut (kl. 12) for den innledende nominasjonsrunden i Årets Superheltinne i sosiale medier 2010. Hver nominasjon teller som én stemme, og de 10 som har fått flest nominasjoner går videre. Nominasjonstråden finner du her, og når jeg gikk inn for å legge inn en nominasjon (nå har jeg bare én igjen!), fikk jeg lese hyggelige nominasjoner om meg selv! Jøss! 😀

Så snille dere er med meg!

Fordi jeg er en sucker for gode ord om dagen (hey! man skal vel ta vare på det positive??), så klipper jeg likså godt inn de nominasjonene jeg har fått nedenfor her. Jeg har ikke noen ambisjoner om å gå videre i denne kåringen, til det er det altfor mange STORE favoritter på den lista, men det er likevel veldig, veldig gøy å få nominasjoner synes jeg! 😀

Nå skal jeg bare klekke ut hvem den siste nominasjonen min skal gå til….

Cathrine Eide Westerby – som har bidratt veldig til at ME-saken er satt på agendaen, og som er en durkdreven bruker av sosiale medier på den måten de skal brukes. Jeg kom til at jeg måtte velge en av de mange som står på barrikadene om dette i sosiale medier, og det ble Cathrine. Men jeg kunne ha nominert mange flere. (Iskwew)

Jeg nominerer Maria Gjerpe og Cathrine Eide Westerby, av samme grunner som allerede er nevnt flere ganger! :) (TripsandTics)

Den tredje og siste Seriendipitycat fordi hun gjør en fantastisk jobb med å spre informasjon, og rette info som er feil, det settes utrolig stor pris på.. (jojja)

2.nominasjon: Serendipitycat: http://www.serendipitycat.no/
for hennes kombinasjon av halveis å fremstå som en rosa glamblogger samtidig som hun presenterer sitt eget liv og sliter med sykdom og daglilivets realiteter. (Catalyzator)

Vil nominere Marias Metode (http://mariasmetode.wordpress.com/)
SerendipityCat(http://www.serendipitycat.no/)
Og
Rutts Tankespinn (http://merutt.wordpress.com/)
(Bell4trix)

Min andre favoritt er serendipitiCat
http://www.serendipitycat.no/
Hun er et oppkomme av sjenerøsitet og varme, som hun sprer rundt seg, sammen med masse både spennende, interessante, søte, morsomme osv. innlegg på blogger + FB. Hun gir av seg selv hele tiden, for ikke bare produserer hun selv, men hun er veldig aktiv til å kommentere hos andre bloggere + på FB. Hun gjør meg rett og slett i godt humør! En fantastisk kandidat til å være superheltinne! (Martha)

Vil nominere:
Marias Metode: http://mariasmetode.wordpress.com/
Pernille Nylehn: http://perpelle.wordpress.com/
SerendipityCat:(http://www.serendipitycat.no/)
(Benedikte)

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Velfortjente nomineringer hver og en! Og så er det ingenting som er så flott som at man er KJEMPEGLAD for gode ord!! Det er ikke selvskryt, men et uttrykk for glede og respekt for de som gir nominasjonen at man viser hvor mye det betyr 🙂

    Lykke til og stooor klem!

  2. Velfortjent, og skulle skrevet mye mere om ikke formen var så laber. Du er fantastisk! Ser da ut til at du kom videre? Eller blingser jeg? (litt skummelt å si det liksom, fall det er feil! *iiiik* men er den ikke over nå, nomineringen? Om jeg tar feil så sletter du denne sant? 😉
    KleM`KleM

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.