Adventsblogging – Del 1

7

For dere som synes advent og jul er noe herk og ikke vil se snurten av en nisse før julaften – gå og les et annet innlegg! 🙂 Her på bloggen digger vi advent og alt som har med jul å gjøre.

Nemlig!

Jeg mener, advent er jo lilla-høytiden fremfor noe, hva er det å ikke like?

Her kan man kose seg med å planlegge gaveinnkjøp, skrive hyggelige kort, pakke inn gaver i fint papir, tenke på all den gode maten man skal spise, de fine antrekkene man skal forsøke å pakke seg selv inn i til de koselige anledningene. Nei, jeg skjønner virkelig ikke at noen kan ha noe i mot advent!

I år ville jeg ha hvite adventslys. Det behovet kom egentlig da jeg fant disse fine tallene på Kremmerhuset, og jeg så straks for meg en adventskrans med hvitt, lilla og sølv/grått.

På Glassmagasinet fant jeg store, fine, hvite lys. Panduro hadde lilla organza-bånd. Jeg plukket i vei, og så var det bare å sette seg ned og begynne å montere og lage. Akkurat sånne ting som jeg elsker å gjøre! Kanskje jeg burde starte en sånn «jeg kommer hjem til deg og lager adventsstake»-tjeneste?

Mosen fra i fjor fungerer fortsatt! Dette blir jo egentlig ingen adventskrans, mer et «advents-lysfat».

Lilla sopp sier du? Javisst! Man tar bare et knippe helt standard, røde sopper fra Panduro, en hobbylakk fra samme sted i farge nr. 28 (om jeg husker riktig) og maler litt på toppen – vips så har man lilla adventssopp! Om jeg ikke passer meg nå er det fare for at hele julen blir lilla her….

Og slik ble resultatet. Årets adventsstake.

Nå er det bare å fyre godt i peisen, pakke pleddet rundt seg og slappe av til dagens høydepunkt – pinnekjøttmiddag!! 🙂

Share.

About Author

7 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.