Hva ville DU spurt Judy Mikovits om? (#ME / #XMRV)

5

Nå er det ikke mange dagene igjen, på søndag samles det mange interesserte og spente mennesker på Quality Hotel Olavsgaard utenfor Oslo for å høre foredrag av Dr. Judy Mikovits, Dr. Mette Johnsgaard og Dr. Ola Saugstad om ME, XMRV og behandlingsmetoder. Det er ESME som arrangerer, og du kan lese om programmet her.

Jeg vet at det er mange som gjerne skulle ha vært der, men som ikke kommer seg dit.

Derfor tenkte jeg å spørre dere om litt hjelp og innspill!

Det skal jo være en stor «spørsmål-og-svar»-runde på seminaret, og jeg tenker da at om så mange som mulig legger inn «sine» spørsmål her i kommentarfeltet, så skal jeg ta med meg de beste spørsmålene og stille dem til panelet.

Selv om du ikke kan delta på seminaret, kan du altså få mulighet til å stille spørsmål til forskerne! Jeg tar meg den frihet å omformulere / oversett spørsmål der det måtte passe, og kommer til å opplyse om at spørsmålet kommer fra blogglesere. Alle spørsmål blir levert skriftlig til panelet. Jeg lover ikke at alle spørsmålene blir stilt eller besvart.

Så, hva er det du lurer på??

Jeg har allerede ett spørsmål klart, som jeg vet mange har lurt på: Hva er forskjellen mellom XMRV og MLV-relaterte virus? (Ref. prøvesvar som folk har fått fra RedLabs.)

Jeg har også til hensikt å både filme og ta bilder under seminaret, og håper at jeg kan komme med fyldige referater på norsk så snart som mulig etter søndag! (Hvis formen holder, kryss fingrene!!)

Bilde: Dr. Judy Mikovits, fra Whittemore Peterson Institute – Forskerprofiler

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Hva ville DU spurt Judy Mikovits om? (#ME / #XMRV) | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

  2. Hva kan hun si om kausalitet XMRV og ME/CFS siden viruset også blir funnet i både brystkreft, prostatakreft og autisme. Blir det forsket på om det er dårlig immunforsvar som åpner for retroviruset eller retroviruset som gir immun relaterte sykdommer?

  3. Tusen takk til dere som har lagt inn spørsmål her! 🙂 Jeg printer ut disse nå, og tar med på seminaret. Forhåpentligvis blir noe av det besvart i selve foredragene, og jeg kommer til å gi spørsmålene til panelet etterpå uansett.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.