Strålende nyhet: Sjokolade kan hjelpe mot ME-symptomer!

16

Det melder i alle fall The Telegraph, som viser til britisk forskning: ME-pasienter som spiste mørk sjokolade følte seg bedre enn de som ikke gjorde det.

Mørk sjokolade er kjent for å inneholde kjemikalier som øker hjernesignaler, i følge The Telegraph, og dette kan muligens være noe av forklaringen?

Uansett – spis sjokolade med god samvittighet!! 😀

Share.

About Author

16 kommentarer

 1. Jeg tar sjokoladepulver i morgensmoothien hver morgen. Jeg liker når det er både godt og nyttig!
  Spiser også sjokolde med 70% kakao, men må være forsiktig på grunn av sukkeret.
  Sjokoloade suget øker forresten i begynnelsen av september vært år når solen ikke er så sterk lengre. Når jeg var i Tyrkia for 2 uker siden hadde jeg 70%ig sjokolade i kjøleskapet. Tok 2 biter, sen låg det der dag etter dag. Det interesserte meg ikke. Når jeg kom hjem tok det noen dager, til suget kom att.
  Burde bo i syden på vinteren, jeg…
  Koselig blogginnlegg det her… 🙂

  • 😀 Ja, vi burde hatt et lite tilfluktssted i solen hvor vi kunne trekke oss tilbake når årstidene her hjemme er litt for kalde og hustrige synes jeg.

   Gjerne med masse sjokolade også da!

 2. Æsj, sjokolade…det eneste fine med sjokolade er etter min mening de lekre brunfargene 🙂 Tror du forresten man kan føle seg bedre av å SE PÅ sjokolade også?

 3. Jeg elsker sjokolade!! Både den helt mørke (nyydelig sammen med jordbær med fløte når man er på lavkarbodiett!) og vanlig melkesjokolade. Nå trodde jeg at jeg var helt tom for sjokolade, og så fant jeg en halv krokanrull i skapet, O lykke! *hihi*

 4. Dette har jeg lest før. Desverre for meg er jeg ikke kjempeglad i sjokolade. Skulle heller ønske det kom forskning om at mye kaffe helbreder ME. *knis* 😀

 5. Kanskje det er derfor jeg synes dette er godt, men må dessverre være litt forsiktig grunnet diabetes.
  Det var gode nyheter…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.