En gjennomgang av utvikling og arbeid med XMRV-tester

2

Det foregår nå i USA en storstilt innsats fra flere laboratorier og forskere for å komme frem til gode tester for XMRV, både i forhold til forskning og klinisk bruk. Offentlige helsemyndigheter så vel som bedrifter er med i arbeidet. Den tidligere omtalte blod-arbeidsgruppen lager også protokoller / retningslinjer for blodprøvetakning og -testing. Mer om dette kan du lese på ~ME Nytt~ i en post oversatt fra Wall Street Journals helseblogg.

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Hei :o)

  Tusen takk for din innsats og fine oversettelse. Med så mye engelsk tekst ville jeg ikke engang ha begynt å lese den….men nå har jeg fått med meg alt :o)

  Jeg har selv diagnosen ME og har hatt den i ca 5 år. Er daglig inne på din side og andre som skriver om ME. Dere er veldig flinke til å formidle og informere. Det er takket være dere jeg klarer å holde meg oppdatert om det som skjer rundt ME og NAV (grrrr).

  Nok en gang TUSEN TAKK :o) Håper du ikke er helt utslitt nå.

  Ha en fin kveld :o)

  Mvh Lise

  • Tusen takk for hyggelig kommentar Lise, og takk for at du leser her. 🙂 Jeg bruker gjerne slike tekster som en slags «hjerneøvelse» for meg selv også – for å holde språk og hjerne litt i gang selv om jeg er dårlig. Hyggelig at du fikk noe ut av det!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.