Aksjon: «Få meg frisk!»

2

Den 13. desember skal dokumentarfilmen «Få meg frisk!» om Anette Giljes kamp for å bli frisk av ME vises på NRK. I den anledning har noen ildsjeler startet en aksjon som flere kanskje har interesse av.

Etter å ha sett dokumentaren ble en gjeng ME-syke i Bergen inspirert til å aksjonere før filmen skal vises på NRK. Denne dokumentaren får veldig godt frem hvordan det er å ha ME, leve med ME og kampen for å bli frisk – derfor ønsker de å gjøre publikum oppmerksom på dokumentaren og TV-sendingen, og samtidig skape litt blest om den i media.

Aksjonen er planlagt i Bergen, men håpet er at engasjementet kan spre seg også til andre steder i Norge.

For å bli synlige vil man samles og ta i bruk visuelle virkemidler som seng, stoler, øyemasker, øreklokker og plakater, og dele ut informasjon om filmen og sendetidspunkt.

Les mer om aksjonen på Facebook-eventen her. Om du ikke er på Facebook, si fra i kommentarfeltet så kan jeg være behjelpelig med kontaktinfo til arrangørene.

Kjære medbloggere: Hjelp gjerne til med å spre denne infoen! Og om det er noen som føler seg kallet, kjør på med lignende aksjoner i DIN by!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Aksjon: “Få meg frisk!” | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.